tiistai 21. toukokuuta 2013

Uusi Bigshot

Ostin sitten uuden Bigshotin starttipaketin itselleni, vaikka minulla onkin se pinkki versio (säilössä Mammalla) ja Vagabond.
Ihastuin vallan noihin stansseihin, joita tämän paketin mukana tuli ja niitä ei tietenkään myydä erikseen. Sitä valittelimme illan aikana, mutta minkäs teet.
Tämän alla olevan rasian koristeet on kaikki leikattu kyseisillä stansseilla ja keltainen paperi kohokuvioitu setin stanssilla eli varsin monipuolisia stansseja kuuluu tähän aloituspakettiin. 
ja vielä lähikuvaa Pete Hughesin nimmarista, näitä nimmarilla varustettuja koneita ei mielestäni kovin montaa lauantaina Sinellistä lähtenyt kotiin... saatan toki olla väärässä, mutta epäilen, että lukumäärä on 4 kpl.
Kursseilla tulen käyttämään tätä uutta konetta ja pinkin version tulen myymään, kun sen ehdin Lahdesta noutaa jne. Siitä on yksi alustava varaus, joten ei siitä sen enempää.

4 kommenttia:

 1. No kyl onki hienon värinen ja kivat stanssit!!! Onneksi tuo Hki on tarpeeksi kaukana...ei tule mielitekoja edes hetken mielijohteesta :)

  VastaaPoista
 2. Osaatko auttaa?! Miten Spellbinderssin kohokuviointitaskuja käytetään Big Shotin kanssa? Yritin väkisin vanhalla vaaleanpunaisella (platform, tasku ja leikkuulevyt) ja kahva lähti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole spellbinderin kohotaskuja, mutta eiköhän ne toimi samalla tavalla kuin muutkin kohotaskut eli ensimmäinen sivu auki, sitten leikkuulevyjen väliin tasku ja paperi.
   Kahva voi irrota koneesta, jos veivaa aina samaan suuntaan eikä muista kiristää ruuvia. Vai katkesiko se?

   Poista
 3. Katkesi!! Se Spellbinderin kohotasku on niin "paksu", että ei mene suosiolla läpi ja väänsin ihan raivolla väkisin! Mitä nyt kuuluu tehdä?! Olisko siihen jotakin muuta patenttiratkasua?!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.