keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kiitä, kehu ja hehkuta

Tässä joku aika sitten törmäsin Kiki's home blogin ja sen jälkeen olen elänyt paljon hauskempaa elämää. Kiki halusi hehkuttaa ja lähetti kehuja ja kiitoksia aika monelle kädentaitajille ja olin yksi heistä. 
Kirjoita postaukseen kiitos jollekin blogille tai bloggaajalle. Vaihtoehtoisesti voit kehua blogia, johon palaat kerta toisen jälkeen tai hehkuttaa meille muille blogia, joka on inspiroinut sinua. 

Suosittele. Mukaan saa laittaa pienet perustelut tai tarinan. Näin sinä ja minä saatamme myös löytää lukulistallemme jotain uutta ja ihanaa. Haastetta saa jakaa eteenpäin omassa blogissa ja haastekuvan saa napata halutessaan mukaan. Laitetaan hyvä kiertämään.


Yleensä mä en näihin osallistu, en ole niin sydämellinen tapaus. Mietin tässä, että munkin bloggaus vuosien aikana on tullut vastaan hyviä blogeja, on kädentaitoa, on sairastumisia ja yleensä hauskoja blogeja. Aika moni on niistä kuitenkin myös hiljentynyt vuosien varrella, mikä on sääli. ja vaikka uusia on tullut paljon ja niissä kieltämättä taidokkaita tai sitten pirun hauskoja ihmisiä, niin huono olen valitsemaan vaan yhtä tai kahta. 
Aikoinaan luin mielenkiinnolla Väsynyttä Lanssaria, mutta hän väsyi sitten liian kanssa ja blogi on ollut pitkään hiljainen. Harmi.
Jehkottaren kanssa meillä on aika pitkä ystävyys ja tiedä vielä minne kaikkialle se meitä vie... Jotenkin kehuna voi sanoa, että samanlainen hulluus ja nopeat päätöksenteot asuu meissä.
Zirkonellan kanssa ollaan alettu tekemään paljonkin yhteistyötä, että Minnalle tietty kuuluu kehuja ja kiitosta, nyt tehdään eikä vaan meinata, mutta mä vähän huono olen hehkuttamaan ,-D

1 kommentti:

  1. Olen otettu, että tartuit haasteeseen :) Nyt lähden tutkimaan sun hehkuttamia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.