lauantai 4. toukokuuta 2013

Lomalla, vaikka vain 22 h

Kun jo vappuaatto meni niin, että mä nukuin 3 tunnin päikkärit, niin loma lienee paikallaan. Toki tämäkin reissu oli varattu jo pari kuukautta sitten, mutta juuri sopivaan saumaan eikä siis sen kummempaa kuin Silja Euroopalla Tallinnaan HIFK:n kanssa.
Hytissä kannella 9... pirunmoinen tuuli ja ajattelin, että kuinkahan mahtaa keinuttaa. Yleensä siis voin laivassa pahoin, mutta en tällä kertaa.
IFK oli varannut pienen katsauksen laivan ravintolaan ja toki siellä piti muutama kuvakin käydä napsasemassa.
Kibe
Ja reissuun saatiin vauhtia... HIFK:n bändinä esiintyi Mikko Leppilampi, Heikki Paasonen, Jone Ullakko ja basisti-kitaristi kuka lie.... nimi jo unohtui, pahoittelut tästä.

Riiviö ja Raimo
Ruokailemassa laivalla mun matkaseuran kanssa
Kieltämättä hiukan erotuttiin porukasta
Riiviö ja Heikki yön pimeinä tunteina
Aamulla oli sää mitä parhain ja meitä odotti satamassa kyyti, joskin mua hirvitti tuo auton väri, joten jätimme väliin ,-D
Piknik eväät käytiin hankkimassa Rimissä 
Tuota salaattibaaria kaipaisin kyllä Suomeenkin eli siinä sai itse ottaa mitä salaattiinsa halusi, hinta oli 0,99e/100g ja kulhoja oli kahta eri kokoa. Samaan hintaan ei tietenkään Suomessa sitä voi saada, mutta eniten viehättikin tuo itse ottaminen ja tarjolla oli kivasti kaikkea. 
Aterimiakin myytiin sisältäen lusikan, haarukan, veitsen, hammastikun ja lautasliinan. Niitä löytyy kyllä Suomestakin, mutta vaan haarukalla ja veitsellä kera lautasliinan.
Takaisin tullessa päätettiin nauttia aurinkokannesta, kun surinko kerran paistoi, enkö näytäkkin levänneeltä ja rentoutuneelta? Ainakin fiilis on sen mukainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.