perjantai 31. maaliskuuta 2017

Uusi tuttavuus Tallinnassa

Kävin maanantaina Tallinnassa. Näpertelytaivas tuurasi mua Hakaniemen hallilla pop up-kaupassani ja mä läksin mammalle kuskiks. 
Ensinnäkin nukuin pommiin, en edes muista milloin oisin ollut myöhässä lähdöstä? No en nytkään pahasti, aamuvalmisteluihin jäi aikaa 15 min ja se on meidän neidillä normi aikataulu, mä yleensä tartten 40 min.
Mutta laivassa ei oltu myöhässä... sain autokannelta paalupaikan.
Leimailutaivas ja Helmiplaneetta®-messuilla kävi näytteilleasettajana virolainen yritys: Teeme Teist Moodi ja toki tahdoin nyt mennä katsomaan heidän kauppansa tilat.
Osoite on Tondi 50, se löytyy Kristiine-kaupungin osasta, kerrostalon alakerrasta. Autolla oli helppo mennä, ratikkapysäkinkin näin noin 300m päässä, mutta sen enempää en ole tutkinut paikallisliikennettä, että kuinka perille pääsee julkisilla.
Seinällinen eri valmistajien stansseja
Leimasimia
Oli myös paljon valmiita kortteja ja muita taidon näytteitä. Tarvikkeissa löytyi myös Mixed mediaan eri aineita, helmiä, korutarvikkeita ja toisessa huoneessa oli papereita varmaan 10 hyllykköä...
Pääsin myös kurkistamaan kurssitilaan, jota parhaillaan siivottiin. Kaupalla järjestetään melkein joka päivä jonkinlainen kurssi ja heillä on käynyt esim. Finnabair pitämässä kurssia.
Suosittelen käymään paikan päällä ja ehkä tapaamme heidät taas seuraavilla messuillamme täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.