sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta®- messut takana, jälleen

Hyvin hektinen viikonloppu kursseineen ja messuineen on takana. 
Liesbeth Fidder saapui Hollannista pitämään muutaman kurssin meidän iloksi. Koska messut ovat yldipäiväisey, sovittiin, että osa kursseista pidetään työhuoneellani Kontulassa jo ihan aikataulullisista syistä, joten perjantai-iltana saapui työhuoneelleni 10 ahkeraa kurssilaista opettelemaan sabluunoiden käyttöä.
Itse en osallistunut tälle kurssille, koska ensinnäkin kaikki paikat oli myyty ja mun piti pakata auto ja käydä ruokakaupassakin. Nyt, kun olen avannut kaupan Hakaniemen kauppahalliin, niin olen huomannut löytäneeni sisäisen kellottajan itsestäni ;-D
Lauantaina oli messuilla kaksi kurssia, joista ensimmäinen alkoi klo 9. Vielä osa kauppiaistakin kantoi tavaraa sisään, kun ensimmäiset kurssilaiset saapuivat.
Messut alkoivat ja väkeä oli pitkä jono ulkona. Harmi, että pienistä teknisistä ongelmista kassalla, meinasin olla aikataulusta myöhässä ja kuvaus jäi... kun vasta aamulla tajuaa, että toinen kassa on kaupalla käytössä ja messuillakin tarvitaan 2, niin piti olla luova. Messut saatiin kuin saatiinkin käyntiin ja ensimmäinen kurssikin oli valmis... kurssilaiset ja Dominot
Jamessutunnelmia


Jollain taas taatusti parempia kuvia...
Olimme saaneet keskiviikon Vantaan sanomiin juttua messuista ja sama toistui myös Länsiväylässä ja Helsingin uutisissa. Jopa Radio Novan aamussa perjantaina mainittiin Kalenterimania ja Leimailutaivas. Joko nämä yhdessä tai joku muu oli tehnyt, että paikalle oli saapunut kiitettävän paljon uusia kasvoja, joiden kanssa käytiin läpi ihan perusjuttuja... uusi harrastajien joukko/sukupolvi oli löytänyt meidät, ihanaa!!
Toinen kurssikin pääsi loppuunsa ja loistavia töitä valmistui Brusho värien kanssa.
Messutkin loppuivat ajallaan tai ainakin melkein :-D Kun vihdoin itse pääsin kiertämään messuja (päivän aikana piti laittaa Riiviö ja boyfriend laittamaan Hakaniemen kauppa kiinni ja hakemaan kassa ja avaimet työntekijältä pois), niin ehdin peröti maksaa yhden ainoan ennakkotilaukseni ja ostaa pari helminauhaa tajutakseni ilmoittaa, että messut ovat sulkeutuneet 10 minuuttia sitten, joten pikaisten ostopäätösten jälkeen kotia kohden, kiitos.
Monelle on varmaan tuttu sana tuo kitutunti, se viimeinen tunti ennen kotiin lähtöä tms. Sellainen tällä kertaa puuttui. Joskin olen kiitollinen kaikille, jotka paapuivat paikalle, niin asiakkaille kuin kauppiaillekin, jotka tekivät tapahtumasta taas mahdollisen.

Joskin jotain ikävääkin messupäivänä tapahtui. Erään kauppiaamme autoon murtauduttiin ja myös Puistokulman alakerrassa vietettiin 50-v juhlia, jonne kuokkavieraat menivät ja putsasivat henkilökunnan pukuhuoneen. Nykypäivänä varkaat ovat varsin röyhkeitä, olkaamme siis tarkkoina!
Ja vielä tänään sinnuntaina kursseiltiin työhuoneellani Dominoiden ha Brushon kera

Saimme myös aikamoista herkkua kurssien välissä ihan yllärinä, kiitos Milla.
Nyt vähän haikein mielin paluu arkeen edessä. Väsyttääkin, mutta tässä on vielä pari viikkoa edessä ennen vapaa päivää. Arkena Hakaniemessä, tervetuloa vaan moikkaamaan ja ensi viikonloppuna Turussa nukkekotimessuilla.
Hakaniemen hallissa on myynnissä minun koruja, heijastimia, kortteja ja nukkekotitarvikkeita ja sen lisäksi 12 muun käsityöyrittäjän tuotteita laaja kirjo.
Ensi viikolla kyselen myös, että milloinkohan olisi syksyllä vapaata seuraaville messuille... 
Näihin tunnelmiin, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.