perjantai 1. helmikuuta 2013

Viikon ostoksia

Mä en osallistunut alennusmyynteihin heti joulun jälkeen, en siis vaatekaupoissa tai askartelujen sarallakaan. Nyt viikolla on kuitekin kotiutunut maailmalta postia ja eilen sitten oikein innostuin shoppaamaankin, kun sain hyvää seuraa... kiitos Minna ja Anu.
Ensin mentiin Sinelliin, meillä oli sinne kyllä muutakin asiaa kuin mennä vaan ostoksille... Minä ja Minna ollaan mukana Sinellin häätapahtumassa 9.2. 
Arja oli tuonut Timpan kaulanauhan CHA-messuilta Jenkeistä "tuliaisiksi"... tämä on tarkoitettu nimilapulle, mutta mä kyllä mietin muuttaa sitä niin, että saisin tähän avaimet... olisi käytössä joka päivä, nimilappua en sentään tohdi koko ajan kaulassa kantaa ;-D
Sinellin uutuuserä (vielä purkamatta, joten ei löydy myymälästä) pääsi syyniini ja ihan pienet ostoksetkin sieltä tein
Askartelutreffien taulupajaan ja muuhun valitsemiani perustarvikkeita nyt en viitsinyt kuvata.
Minnan lähtiessä kotiin, Anun kanssa päätettiin mennä vielä vilkaisemaan Sinooperin Myyrmannnin uusi myymälä... No, mielestäni jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ei pahaakaan tarvitse tuoda julki, mutta valehtelemaan en ala. Olisin tarvinnut niitä pieniä Panokitt -liimoja, mutta näytti siltä, ettei enää kuulu valimoimiin. Liimoissa oli taas eri värinen etikettikin ja vaan isoa purkkia tarjolla. Ostin kuitenkin nämä
Glitterpotin alesta posti toi minulle nämä...
tialsin sitten myös muutamia stansseja tukusta, näistä osa on myös myynnissä Askartelutreffeillä
rippikortteihin, suruun ja tuota kirjaa voisi käyttää myös hääkortteihin
Kuin kakkupapereita...
ja rakkautta tai ystävänpäivää...
Mutta nyt lähden pakkaamaan tavarat autoon kantoa varten. Nähdään Orimattilassa huomenna.

1 kommentti:

  1. Tuota häänauhajuttuahan voisi käyttää myö mm 50 v synttäreillä.Niin tutustuisi muihin ihmisisiin,tai oppisi edes heidän nimensä,yleensä "plaseerataan" ventovieraiden viereen,eikä myöhemmin muista heidän nimiään.Minä,joka en muutenkaan muista ihmisten nimiä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.