maanantai 11. helmikuuta 2013

Atc -kortteja Englantiin

Minua pyydettiin lauantaina osallistumaan atc-korttivaihtoon, koska joku osallistuja ei ollutkaan tehnyt kortteja eikä vastannut enää viesteihin. Tämä on varsin ikävää, että luvataan, mutta sitten ei olekkaan pokkaa sanoa, että en nyt ehdi tai ei huvita. Joskin tässä kohtaa olisi hyvä opetella sanomaan ei...
Mun pikana tehdyt kortit näyttävät tältä, osa näistä on tehty sarjana, kortteja kaiken kaikkiaan kasassa 20 kpl.
Mä en varsinaisesti etsi atc-vaihtoja, mutta yleensä olen valmis osallistumaan, varsinkin ulkomaalaisiin vaihtoihin, jos vaan aikani antaa periksi. Tämä siitä syystä, että niitä atc-kortteja on ihana saada. Mä vertaan näitä lähinnä askartelulehtiin, mutta koen nämä vaihdot silleen konkreettisina, että sit sä saat ihan käteen ihasteleltaviksi kortteja ja näet millaisia tekniikoita muut ovat tehneet. Valokuvat ei ikinä korvaa sitä fiilistä.
Nyt jään odottamaan, että mitä ihanuuksia saan tilalle...

4 kommenttia:

 1. Upeita kortteja. Onpa kyllä törkeää käytäytymistä toisia kohtaan tuollainen lupaaminen ja ilmoittamatta jättäminen. voisikohan kuitenkin olla taustalla jokin inhimillinen syy? Ainakin haluaisi uskoa niin ihmisistä. Ei pahinta, vaan vaikkapa synnytys kesken kaiken, sairaus tms? Tiedä häntä. Onneksi pääsit hätiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä viikon sisään kyllä pystyy vastaamaan inhimillistenkin syiden takia, jos ei itse, niin joku muu omasta puolestaan. Miksi ei voisi vaan sanoa, että nyt ei vaan käy, sori. Turhat selittelyt on liikaa, mutta kokonaan vastaamattomuus on mielestäni osoitus välinpitämättömyydestä toisen aikaa ja panostusta kohtaan.

   Poista
 2. Oli syy mikä tahansa, niin täytyy sanoa, että teitpä hienot kortit! Tosi hienot! Ja jos kiireellä teit, ni huhhuh! Taitava olet!

  VastaaPoista
 3. Hello, thank you for your Atcs..also for all your ladies Atcs to, really nice to swap with everyone...Margaret.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.