torstai 21. helmikuuta 2013

Mainoskierroksella

Kävin eilen kaverini Piitun kanssa mainoskierroksella... ihan koko päivä meni, mutta hauskaakin oli.
Ensin olin sopinut Aktia Sport Centerin kanssa, että tulen käymään klo 10, että sovitaan loput messujutut valmiiksi ja tarkistetaan olevamme yhtä mieltä kaikesta.
Kävin viemässä Leimailutaivaan ja Helmiplaneetan mainokset Masalan K-kauppaan ja Saleen... oli muuten sellaisia sekatavarakauppoja, että oksat pois - tykkäsin.
Sitten poikettiin Kirkkonummelle laittamaan myös mainokset Prismaan ja Cittariin, mutta vierailin myös Huone ett Rum:ssa. Se sijaitsee vanhalla rautatieasemalla, varsin viihtyisä pieni kauppa ja sinnekin jätin nipun mainoksia jakoon... ;-D
ja täältä suunnattiin Maisun Puotiin ja Pajaan Siuntioon. Olin tavannut Maisun reilu viikko sitten ja lupasin käydä, kun siellä päin liikun. Harvon lupaan mitään, mitä en tarkoita. Idyllinen kauppa tämäkin, mutta ei enää niin kovin pieni... kolmen huoneen kokoonpano. Jätin jälkeeni mainoksia messuista...
ja sitten lähdettiin takaisin päin ja pysähdyttiin Espoon Kauklahdessa Lumenen tehtaanmyymälässä, tänne en kylläkään mainoksia jättänyt.
Tosi hauska reissu oli ja toivottavasti myös hyödyllinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.