maanantai 4. helmikuuta 2013

Askartelutreffeiltä

Viikonloppu meni Orimattilassa Askartelutreffeillä... pajailtiin, shoppailtiin, askarreltiin ja ennen kaikkea juteltiin ja naurettiin. Mielestäni meillä oli onnistunut viikonloppu, kylmyyttä lukuunottamatta. Pahoitteluni tästä vielä kaikille.
Aika vähän tuli otettua kuvia, mutta tässä pari... ja tämäkin vasta sunnuntailta, kun puolet väestä ei enää ollut paikalla. Oikein inhottaa, että miten vähän tulee nykyään enää kaivettua kameraa esiin.
Jonnallakin oli kerrankin aikaa askarrella...
ja tässä vielä isojen kukkien tekoa viime metreillä lauantaina, yksi kukka koko 100 kpl:n terälehtipussista.
Kiitokset kaikille mukana olleille ja luetaan kalenteria, että milloin seuraavan kerran. Omista tuotoksistani ja ostoksista laitan toisen postauksen myöhemmin tänään... askartelukassit on vielä purkamatta ja pitäisi laskea nuo koristepussitkin ajantasalle.

3 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle Taava järjestelyistä. Oli aivan huikean mahtava lauantai ja oli tosi kiva nähdä. Hauskaa oli ja jotain sain pitkän päivän aikana valmiiksikin.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset tapaamisen järjestämisestä. Meillä oli mielettömän mukavaa, mitä nyt hiukan palelti :) Ainoa epäkohta oli, kun huomasin sun reikäset villasukat, eivät varmasti lämmittäneet jalkojasi, ihan säälitti!

    VastaaPoista
  3. Maaret... sellaista se on, että kun ei itse kykene kutomaan... ;-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.