tiistai 5. helmikuuta 2013

Askartelutreffien satoa ;-D

Kaverit paikan päällä saivat vaikka mitä aikaan... musta oli ihana kuulla, että 15 korttia ja silleen, varsinkin, kun mä en todellakaan yltänyt tuollaisiin tuotosmääriin. Pieni postaus treffeistä täällä.
Mä kyllä yritin ainakin demoilla yhtä sun toista, mutta mitään valmista ei tullut. Pidin taulupajaa, jossa tein peräti yhden pohjan... tämä siis odottaa koristeita päälleen... joskus tulevaisuudessa
ja tein yhden pohjan myös korttia varten ja tästäkin vielä koristeet puuttuu
Demoilin sitten ainakin näitä
Teen tästä ihan eri postauksen iltapäivään, kun asiaa olis ylin kyllin
Mun ostokset oli varsin minimaaliset
Puhuttiin paljon jokaisen omasta tyylistä, että sen näkee myös askartelukauppojen valikoinnissa. Klemmarikellarin Jonna on ihan vintagehenkinen ja kaupassa on paljon vintagejuttuja. Jonna aika ajoin muistaa kyllä minuakin kuten esim. noilla yläpuolella olevilla leimoilla. Mähän taas en osta yhtään väritettävää leimasinta enää, joitain niitäkin minulta tietty löytyy, mutta uusia ei juurikaan tule.

Lisäksi haluan kiittää Minnaa... hän aina tapaamisiin tullessaan tuo kortin, jolla kiittää järjestämisestä. Sain nytkin ihan minun värisen kortin ja ennen kaikkea se ajatus on tärkein. Kiitos Minna! Minnan kortteja pääset ihailemaan täältä.
Sain myös ensimmäisen ystävänpäiväkortin Zirkonellalta, Minna hänkin ;-D

1 kommentti:

  1. Kiitos Taava...oli huippupäivä kivassa seurassa!! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.