tiistai 19. helmikuuta 2013

Kangasostoksilla

Kävin sitten kangasostoksilla... se on sitten yhtä hauskaa joka kerta. Mähän en siis osaa ommella eikä se mua edes kiinnosta, mutta on mulla silti ompelukone. Kone mulla on siksi, että Mamman ei tartte raahata omaansa tänne, kun käy meillä 2 kertaa vuoteen ja aina tuo tullessaan jotain verhoja jne. ja joskus tarvitsee tehdä pieniä korjauksia vaatteisiin myös täällä paikan päällä. Eli meillä Mamma on ompelija ja hyvä niin.
Mä sain lahjaksi viime syksynä Marimekon tunikan, johon ihastuin vallan. Jotten olisi aina sama paita päällä, sain idean, että Mammahan voi ommella mulle sellaisia parista eri kankaasta ja niin lähdettiin Riiviön kanssa Marimekon tehtaanmyymälään Herttoniemeen.
Hauskan tästä reissusta teki se, että mä en nähnyt kuin vihreitä kankaita... oisko jonkinlainen lempiväri? Mammalta en sitten kysynyt, että paljonkos kangasta tarvitaan, joten ostin 3 metriä/laatu, että varmasti riittää yhteen sun toiseenkin... mä haluan tunikan lisäksi myös pussukat sukille ja alusvaatteille, kun inhoan pyöritellä niitä kassissa vapaana.
Marimekon Helsinki ja Ulappa... molemmat tuotannosta poistuneita kankaita, mutta mun suosikkeja aina vaan.
Ei kuitenkaan laiteta Mammalle paineita näiden tekoon, eli tuskin ovat valmiita vielä Leimailutaivaassa, ainakaan tänä vuonna. Ette meinaan tiedä kuinka kiire voi eläkeläisellä olla...

3 kommenttia:

 1. Mammalle terveisiä et yksi työ per päivä, ei tule kiire....yritän noudattaa sitä!!
  Ihania kankaita ja vinkki jos jää yli niin kauppakasseja;-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, saan olla ihan tyytyväinen, jos tunikat saan ja vetoketjulliset pussukat. Kauppakassin kuulemma osaan sit ommella itse, jos vaan tahdon... ;-D

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.