perjantai 17. heinäkuuta 2009

Ruuvausta


Sain Jehkottarelta tänään blogitunnustuksen ja niin kauniilla sanoilla minua kuvasi, hiukan epäilin, että kenestä mahtaa olla kyse ;-D


Tunnustusta en kuitenkaan jatka, kun en niistä niin perusta, mutta Jehkotar sen hyvin tietää. Kiitän kuitenkin... Kiitos!


Mutta kiitosta voin myös puolestani Tarulle jakaa... mun siivoukset ja muut kotihommat sujuu loistavasti, kun puhelimessa voidaan jutella niitä näitä. Olen siis sellainen, että kaipaan juttuseuraa, että saan ajatukseni pois siitä mitä oikeasti teen. Tosin juttelisinko Tarun kanssa, jos meillä ei synkkaisi tosi hyvin yhteen... toisinaan jopa puoli kahteen.


Tänäänkin pöytälampun jalka piti ruuvata pöytään kiinni ja niin mä puhelimessa ollessani porasin reiät pöytään ja ruuvasin jalan kiinni. Tarun tärykalvot ehkä hiukan kärsi porauksesta, mutta siis jopa tämän voi tehdä puhelimessa ;-D Varsinkin, kun Veljeni joululahjaksi ostama Bluetooth handsfree mahdollistaa käsien vapauden ja kulkemisen.


Mutta siis se lopputulos on tässä...


Photobucket


Tietysti olisin mielelläni leikkinyt myös neitiä ja lainannut jonkun miestä tekemään tämän puolestani, mutta heinäkuu on paha, kun kaikki tutut tuntuvat olevan lomalla. Joten tämän kerran itse ;-D


Samalla tuli siivottua koko pöytätila, joten ehkäpä voisin nyt vaikka askarrella hiukan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.