maanantai 13. heinäkuuta 2009

Miten sinä tankkaat? -Gallup


Kun teen reissua, seurailen bensan hintoja pitkin matkaa. Se on sellainen vaistomainen ele, kun paljon ajaa ja bensa on todellakin kallista. Eilen Ylöjärveltä lähdin kotiin päin ja Neste oil Expressillä bensan hinta 1.31 ja mulla puoli tankkia tyhjänä ja ei kun kurvasin siihen.


Yleensä en mitenkään huoltoasema uskollinen ole, vaan tankkaan joko todelliseen tarpeeseen tai ns. halpaa bensaa, mutta silti yksi yhteinen piirre tankkauksessani on; mä tankkaan aina täyteen. Sitä varten hommasin aikoinani pankkikortin, että voin tankata myös automaatilla tankin täyteen, eikä mun tarvitse laskea paljonko tankkiin mahtuu. Nyt sitten nämä Neste Oilin ihmiset ovat tehneet uuden käteistankkaamissysteemin, joka toimii kortilla. Valitset mittarilla summan, millä haluat tankata.


Eli niin eilenkin sain laskea, että mahtuuko 20 vai 40 vai laitanko jonkun muun itselleni sopivan summan, mutta tankkiä täyteen ei saa. Tässä siis tulee se bensan edullisuuden mietintä... kuinka moni maksaa liikaa, kun kaikki ei mahdukkaan tankkiin, jos ei osaa arvioida kulutusta?


Kerrohan, mikä on sinun tyylisi tankata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.