keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Myytävänä paperipusseja yms.


Nyt olen yrittänyt etsiä uusille tavaroilleni paikkaa, vaikka ei ihan kaikille vanhoillekkaan sitä ole ;-D


Hiukan ylimääräisiä on nämä...


Konttorimallinen rei'itin, säädettävät 5 reiän tekijää. Toimii siis korvikkeena Bind it all-laitteelle, jos käytät esim. saranarenkaita tai muovisia kierteitä. Tai voi mapittaa millaisia papereita vaan, leveys A4 vaakaan. Tai jos omistat filofaxin, niin voit lisätä itse tehtyjä sivuja. Hinta 30e ja vain nouto Itä-Vantaalta, tämä on painava ja aika iso. Minulla jää myös itselle tällainen.


Photobucket Photobucket


Paperipusseja


 


valkoinen, sivuvekki 12 x 29 cm, 10 kpl:n setti 1e (jäljellä 50 settiä)


saat tästä tasapohjan, kun laitat sisälle kartongin palan, koko 5,5 x 11,5 cm. Postikulut: 1 setti 1,10e ja 2-4 settiä 1,60e.


Photobucket


Mattapintaisia, läpinäkyviä 300g A4 kokoisia kirjankansimuoveja 0,60e/kpl (jäljellä 50 kpl)


Suojaa tekemäsi ja koristelemasi Bia-kirjan kansi muovilla. Mattapinnan ansiosta ei sormenjälkiä. Ei valmiina rei'itystä.


Photobucket


Ja toimintatavat on ne vanhat tutut...
Yhteydenotot vain sähköpostilla satiininauha at gmail.com

Te, jotka haluatte tavaranne postitse, niin muistakaa laittaa osoitteenne jo ensimmäiseen yhteydenottoon, en pidä rekisteriä osoitteista ja on helpompi pakata tuotteet oikein, kun tilaus ja osoite on samassa meilissä.
Toivomuksena maksun suhteen on se, että maksu tapahtuu kohtuullisessa ajassa (3 päivässä siitä kun laskun saa, ellei ostaja kanssani toisin sovi). Tuotteet myydään tilausten tulojärjestyksen mukaan ja postitus tapahtuu heti, kun suoritus näkyy tilillä. Tai voit noutaa näitä Itä-Vantaalta sopimuksen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.