keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Järjestelyä


Ihan pientä viilausta vielä askarteluhuoneeni kaipaa, mutta sitä tulee varmaan jatkumaan aina, kun ostan jotain uutta ;-D


Tänään siis läksin Varistoon, että menen ostamaan EFG:n kaappeihini hyllylevyjä Encorelta. Se sijaitsee siinä Sinellin lähellä, Riihimiehentiellä ... että ohi olen kulkenut monen monta kertaa. Valitettavasti ei kuitenkaan hyllylevyjä nyt tällä kertaa myynnissä ollut, mutta tokihan me Riiviön kanssa tutkittiin kaikki muut kalusteet ja löysin toisen ratkaisun...


Edit. Encorelle käy vai kortti, eivät ota lainkaan käteistä vastaan. Siis kauppa minun makuuni ,-D


Eli olisin kaivannut hyllylevyjä lisää sen takia, että paperi painaa paljon ja miten sattuukin aina, että tarvitsen juuri sitä pinon alimmaista väriä? Kyseessä on siis lähinnä A4 kokoiset kartongit, joita löytyy muutamissa eri väreissä.


Päädyin näihin laatikostoihin, joissa on ulos vedettävät laatikot


2 samanlaista A4 kokoa


Photobucket


A3 koko


Photobucket


A4 delux-malli


Photobucket


Lisäksi Sinellistä ostin tällaisen kovalevystä tehdyn (näitä tulee syksymällä myyntiin, jos hyväksi todetaan). Tässä on kiinteät hyllyt ja 1 laatikko, jota voi siirtää haluamalleen korkeudelle.


Photobucket


Itse hyödynsin nämä näin, nuo pystyssä olevat kartongit tulevat saamaan Paperinauhasta tilatut kotelot, 2 kpl, säilytystä helpottamaan.


Photobucket


Photobucket


Tuo Delux-malli vielä etsii paikkaansa, mutta toisen kaapin ovia en vielä edes avannut tänään ;-D


Lisäksi ostin Encoresta yhden lipaston pöydän alle ja Riiviölle toimistotuolin, joka tosin kaipaa päälleen uuden verhoilun... eli Mamma pääsee verestämään verhoilijan taitojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.