tiistai 22. heinäkuuta 2008

Turistina Helsingissä ;-D



Meiltä on matkaa Helsingin keskustaan 18 km (asutaan siis Kehä III ulkopuolella noin 500m, eli aivan landeja ollaan ;-D) ja ei meillä useinkaan ole sinne asiaa. Riiviö käy useammin kaupungissa, kun menee joka viikko tanssitunneilleen bussilla, eikä hänkään keskustaan asti mene.
Eilen sitten lupasin, että nyt loman viime hetkiä vietetään ja mennään kaupunkiin.
Oli meillä oikein päämääräkin, mutta ensin poikettiin tänne

Ostin sieltä kullan väristä kimalletta marsipaaniruusuja varten. Se onkin ollut monesta nettikaupasta loppu silloin, kun tilausta olisin tehnyt, mutta nyt sattui sopivasti kohdalle.
Seuraava liike olikin sitten Riiviön unelmien täyttymys... piti kuvata nurkan takaa, kun en edestä kehdannut ;-D

Joskin olisi pitänyt myös edestä kuvata, koska vartija ovella oli varsin hyvännäköinen ;-D
Meille avattiin ovi niin sisään mennessä kuin ulos tullessakin ja myyjäkään ei osannut lainkaan suomea. Oli niin suuren maailman tuntua, että oh hoh. Mutta joskus niin pienestä voi olla kiinni yhden unelman toteuttaminen ja ennen kaikkea yksi aukko yleissivistyksestä on täytetty.
Tästä olikin sitten hvyä jatkaa matkaa Sinelliin, Askarelliin ja Kamppiin. Mitään ei niistä tullut ostettua, me katseltiin vaan. Tai Sinellissä olisi jotain ollutkin, mutta piti kuitenkin käydä Variston Sinellissä, jossa on niin paljon tutumpi tehdä ostoksia.
Hiukan varaston täydennystä säiliösiveltimiin


ja muita löytöjä

Pitää testata noita hologrammi medaljonkeja ja paperia ylipäätään. Leimasimiakaan ei voi koskaan olla liikaa ;-D Nyt sitten voinkin keskittyä vallan askarteluun... kun siitä olenkin pitänyt pienen tauon tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.