maanantai 21. heinäkuuta 2008

Lisää uudistusta askarteluhuoneeseen


Sen lisäksi, että puhelin on soinut tänään varsin kiitettävästi, niin olen saanut myös jotain järjestystä aikaan askartelunurkassani. Tosin sitä ne on ihmiset puhelimen päässäkin tehneet, joten samoilla linjoilla tunnutaan olevaan kaikki. Joskin suurin soittaja on ollut Mamma.
Mä tästä uimaan meinaan kurvata, vähän kuin palkinnoksi, mutta näytän teille hiukan lisää tilastani... jota siis yleisesti ottaen maakuuhuoneeksi kutsutaan ;-D Täällä siis kuvaus aiemmin tästä nyt parannetusta versiosta.
Pöytä ikkunan alla

Pöydälle hommasin Kodin ykkösestä noita A2 kokoisia leikkaamista kestäviä mattoja 3 kpl, pöytä näyttää yhtenäisemmältä. Pimennysverho meillä on aina kiinni, kun pahasti aurinko alkaa paistaa jo klo 11 sisään ja sitten en näe tietokoneen ruutua ja inhottavasti käy silmiin, kun askartelee.
Mutta siis pöydällä on tilat Bigshotille, Dreamkutsille ja Bind it All:lle, kun ei niitä tulisi käytettyä, jos pitäis ijoka kerta kaivaa jostain esiin. Nauhat on tuossa koritelineessä ja siihen alle laittelin koukkuihin roikkumaan mun kaikki Spellbinderin stanssit.
Pöydän alustakin on tarkkaan käytetty

Eli Riiviön jaloille ei ole enää tilaa, kun asensin siihen Helmerin ja tuon korivaunun. Mun jalkatilassa on sitten tapetti-, sellofaani- ja bambupaperirullat ja vasemmalle puolelle jää pöydän kulman alle toinen Helmer. Helmerit sisältävät pääasiassa leimasimia... Tosin voisin ottaa vielä yhden sellaisen tuohon korivaunun tilalle.

Työskentelyosa pöydästä

Ne eniten käytetyt tavarat ihan käden ulottuvilla, varsinkin kun jatketaan tästä suoraan vasemmalle...

Eli kuumailmapuhallin ja kuumaliimapistoolit roikkuvat yhden mappihyllyn kyljessä, mutta tässä pöydän päällä olevassa hyllyssä on alahyllystä alkaen
Leimasin musteet ja paljon käytettäviä leimoja, seuraavalla hyllyllä haaraniitit ja eyeletit, chalksit ja muut koristeet. Kaksi ylintä hyllyä sisältää erilaisia stanssattuja kuvioita ja muuta kuviopaperisilppua joidenkin 3D-kuvien lisäksi.

Seuraavassa hyllyssä on korttipohjat, kirjekuoret, akvarellikynät, leimatut kuvat ja stanssit, noin niin kuin pääasiassa

ja viimeinen avohylly sisältää papereita ja kartonkeja, enempi vähempi. Olen laittanut papereita värien mukaan muovitaskuihin ja kansioihin, kun on niin hankala ottaa juuri sitä pinon alimmaista esiin, jota seuraavaksi tarvitaan hajottamatta koko pinoa.


Lisäksi on kaksi lipastoa täynnä teippejä, papereita, lehtiä, puupahvia jne. Lisäksi hyllyttömäksi jääneitä on... pari laatikkopinoa, joissa on onneksi fillarit alla
Eli mun "kauppa" mahtuu näihin laatikoihin ;-D

Vasemmalla on teippejä, paperikukkasia ja säiliösiveltimiä joiden käytetyjen leimasimien ja muiden ohella. Löydät osasta tiedot täältä, mutta osa tuotteista on kaupan vain meillä käydessä tai kursseille osallistuessa. Oikean puoleinen laatikosto sisältää punchinelloja.
Mutta nyt siis järvi kutsuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.