keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Työkalupakki



Pappa on taas täyttänyt mun toiveen... Meinaan katselin Elliksen blogissa tosi kivan näköistä pakkia työkaluille. Kolusin jopa pari Prismaa, mutta en löytänyt. Joten soitin Papalle, että onnistuuko? Ensin sain vastaukseksi, että kun ilmat lämpenee, niin sitten onnistuu... Arvatkaa ehdinkö kirota mielessäni, että en jaksa odottaa niin kauan.
Eilen kävin Lahdessa kääntymässä ja tätiäni moikkaamassa ja mua odotti pakki, itseasiassa pari ylimääräistäkin. Oli kuulemma sen verran lunta, ettei viitsinyt mökillä puusavottaa tehdä... ja ilmatkaan ei olleet pahat ;-D Meidän mökillä oleva varasto, joka toimii siis kaikkien työpajana, ei ole lämmitettävää mallia.
Siis se mun pakki

Elliksen pakki on myös vihreä, kuten minunkin, mutta vihreä on lempivärini. Lisäksi mä halusin siihen jokusen ammun, päätyyn ihan niitylle, (hiukan on huonovointisen vihreitä nänä ammut)

mutta sivulla mennään baariin... pirtelölle


Tämä minun versioni on tarkoituksella sen verran pieni, ettei mahdu kaljatölkit kyytiin. Velipoika oli testannut, että Breezerit mahtuu kyllä ;-D Maijulla mahtuu myös tölkit, kuten munkin siniseen kappaleeseen, joak on vasta tulollaan.
Mutta tämä tulee saksia, kyniä ja muita työkaluja varten. Kunhan on kuivunut ja saan myös toiset puolet laitettua, niin kuvaan teille käytössä.

Edit.
Vuodatus ei nyt pelitä... En saa kansioon nyt littettyjä uusia kuvia näkymään lainkaan, joten jätän tämän postausken nyt tällaiseksi. Korjaan tilanteen päivällä, kun olen palannut asioilta.
Se pakin toinen pääty näyttää tältä
Photobucket
ja täysi pakki on tällainen.
Photobucket
Vaikkei uskoisi, niin nämä ovat järjestyksessä... yhdessä on sakset, toisessa ne kynät, joita eniten käytän ja kolmannessa sitten muut tärkeimmät työkalut, kuten säiliösiveltimet ja pinsetit.. Tämä etupuoli siis tulee minuun päin pöydälle. Paljon helpompi etsiä kuin siitä korista, missä kaikki oli vaan makuullaan ja päällekkäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.