sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Challenge 4 Baby



Mun piti heti päästä testaamaan mun uutta Bind it All -lelua ja onneksi ei mennyt sentään koko yötä, kuten Elliksellä. Tosin lopputuloskaan ei ole yhtä onnistunut, mutta harjoitellaan lisää.
Siis huomenna menen Tampereelle askartelijatapaamiseen, mutta en tietenkään voi jättää käymättä sairaalassa, jossa serkkuni on edelleen synnytysreissullaan. Sitä paitsi Tampere on liki puolimatkassa heille kotiin, joten minun kannaltani ihan hyvä näin.
No, tyhjin käsin en voi sairaalaan mennä ja sain jo muutaman valokuvan uudesta perheen jäsenestä, joten BIA:n kokeilu ja kuvat sopivat hyvin yhteen.

Osallistun tällä samalla myös Tilda&Co haasteeseen, joka on tällä viikolla vauva. Siis sai tehä kortin, scrapbooking tai mitä vaan, kun haasteen esittäjästä tulee ihan näinä päivinä täti ja hän haluaa vinkkejä lahjoista, muutakin kuin kortteja.
Etukansi /Cover

Ensimmäinen aukeama

Toinen aukeama, jossa tilaa äidin ja isän kirjoittaa ensi vaikutelmiaan toiselle sivulle.

kolmas aukeama, jossa vauva äidin ja isin kanssa/ Mom and Dad

Neljäs aukeama, jossa ensimmäiseltä sivulta puuttuu Muorin ja Vaarin kuvat, Mumma ja Pappa olikin jo kuvattu sairaalassa tuoreeltaan./ Grandparents

Väliin jää aika monta sivua vielä äidille askarreltavaksi ennen kuin tulee takakansi vastaan...
josta näette etten ole täydellinen.
Menin siis rei'ittämään väärän puolen kannesta, mutta en olisi askartelija, jos en keksisi siihenkin korjaavaa koristetta. Melkein voisi luulla, että näin oli tarkoitus, eikö? ;-D
My mistake... hole's on wrong side of cover and hidden purpose by ribbons.


This is my challenge 4 Baby for Tilda & Co.
My cousin have a new born on monday and yesterday I was visiting them in hospital.They live about 200 km away from us, so I couldn't visit them earlier. I made this scrapbook, because I didn't know what else I can do. And I just buy my new machine... Bind it all. So I have made all myself, this book too. On the cover you can read minä -> meaning It's me.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.