maanantai 12. helmikuuta 2007

Vaihto-oppilaalle isäntäperheeksi??



Nyt haetaan kovaa vauhtia perheitä, jotka olisivat valmiita ottamaan syksyllä vaihtarin. Osa vaihtareista tulee kolmeksi kuukaudeksi, osa viideksi kuukaudeksi ja loput kymmeneksi kuukaudeksi.
Oletko ajatellut, että juuri teidän perhe voisi ottaa vaihtarin??

Meille tuli Riiviön seuraksi vaihtari viideksi kuukaudeksi Italiasta elokuussa 2005 ja Niky lähti kotiin tammikuussa 2006. Käytimme järjestöä AFS ja koimme sen varsin toimivaksi. Heidän sivuiltaan löydät taatusti vastauksen kaikkeen tai heille voi huoletta laittaa sähköpostia, jos tulee kysyttävää.

Meillä juttu lähti siitä, että puhuttiin, josko Riiviö lähtisi aikanaan vaihtariksi, mutta kun tilanne varsinaisesti oli mullekkin uusi, niin laitoin isäntäperhe-hakemuksen menemään. Joskin ajattelin ettemme kelpaa, kun on kyse Yh-perheestä, mutta johan meihin otettiin yhteyttä samana päivänä.
Ensin minua ja Riiviötä haastateltiin kotona ja sitten kesällä saimme taustatiedot tytöstä, joka meille oli tulossa. Olimme sähköpostilla yhteydessä ennen hänen tuloaan ja niin vaan innolla lentokentälle vastaan.
Äkkiä se 5 kuukuatta meni ja haikea oli olo, kun Niky lähti kotiin, mutta olemme melkein viikoittain yhteydessä ja Nikyhän on jo uudelleen käynyt meillä.
Tämä oli sellainen kokemus, etten kadu ja voin suositella muille lämpimästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.