lauantai 3. helmikuuta 2007

Päivän ostokset vielä



Kun siis ajoissa matkassa oltiin, niin paljon myös ehdittiin.
Tarangel antoi hyvän vinkin ja käytiin paikallisessa ihmekaupassa: Tavaratalo Hartikaisella hankkimassa tussit, joilla voi värittää ääriviivatarroja.

Ihan vieras paikka kyseinen kauppa mulle ei ole, Orimattilahan on kaupunki, jossa kesämökkimme sijaitsee. Hartikaisella oli myös kiva arkki ääriviivatarroja, jossa oli kaikki mahdolliset juhlat otettu huomioon. En ostanut sitä, kun en niin kauheasti välitä tikkukirjaimista, mutta ideana se oli hyvä.

Sitten suuntasimme Charlottaan, josta olin Maijun kanssa katsellut kivoja "uusia" ääriviivatarroja, joskin ne olivat loppuneet. Joku muukin siis löytänyt ne ennen meitä, harmi. Lisäksi Sirpa kertoi, että heille tulee uusi tavarantoimittaja, joten ehkä tarrojen osalta voi muutoksia olla ilmassa.
Tässä mun pienet ostokset, ikään en vissiin ole selvinnyt nän vähällä ulos tuoltakaan kaupasta.
Osallistuin siellä myös asiakaskyselyyn ja luin ensin, että paljollako ostat askartelutarvikkeita? Unohdin lukea vuodessa, ku mä vaan ajattelin, että kerralla. Laitoin ruksin kohtaa 50-90e, mutta onneksi älysin korjata yli 200e, kun valehdellahan ei saa.

Lahdessahan myös sijaitsee Tiimarin varastomyynti, joskin se alkaa olla auki viimeisiä päiviä. Vaikka tiesin Mamman odottavan ruoka hellalla, niin ihan pikaiseen piti sinne kurvata.
Tässä ne ostokset

Nuo A4 koon vaalean punaiset ja vihreät jutut on kaiketi pöytäliinoja. Mä en tiennyt kaupassa, että mitä ne on, muttei ihan puhdasta paperia ainakaan ja kun maksoi 0,2e/kpl (koko vastaa 4 A4:sta), niin otin pois kuleksimasta.
Sitten sukkahousutöitä ajatellen ostin hiuksia, enkeleihin nauhaa ja siivet. Koruille vihreät pussit, asiakkaille siis ja nuo alareunassa olevat lilat kotelot on käytikortteja varten. Tilasin itselleni käyntikortteja ja ajattelin, että jos niille ei tule sellaista koteloa mukaan, missä ne on helppo kuskata markkinoille ja muihin tapahtumiin mukana, niin nytpä on.
Siis varsin antoisa päivä oli, vaikkakin aika rankka. Nyt kuitenkin ollaan kotona saunan raikkaina ja tämän illan saan levähtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.