maanantai 9. lokakuuta 2017

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta®-messut takana

ja kauan sitten tai siltä ainakin tuntuu. Mä sain aikamoisen flunssan siihen päälle, joka on vienyt viikon ja en vieläkään ole täysin kunnossa.

Ensinnäkin tahdon kiittää kaikkia osallistujia, kauppiaita ja sponsoreita. Jaoimme sisääntulossa Taikalehtiä, joiden väliin olin kerännyt Teippitarhan lahjoittamiin paperipusseihin vähän iltalukemista; kauppiaiden mainokset, tarjoukset ja tiedon seuraavasta kerrasta. Lisäksi Ajasto oli lahjoittanut kalentereita, joihin sai päivän aikana tutustua sekä Kalenterimania että Planner lovers Finlandin pöydillä ja päivän päätteeksi ne arvottiin paikalla olijoiden kesken.

Itsehän en taaskaan kuvia saanut otettua... kameraa en edes kanna mukana ja puhelimeni toimii kassakoneena, joten olen päivän aikana tavoittamattomissa ;-D Mitä nyt ensin jaoin ennakkolippujen ostajille rannekkeet pihalla, (armollisesti 5 min myöhässä aikataulusta), jatkoin rannekkeiden kanssa oven suussa ja muuten vaan häärin joka puolella.
Mutta faceen on pari kävijää laittanut nämä kuvat:
Tämä ensimmäinen on loppumetereiltä, kun Riitan kanssa arvottiin päivän viimeisiä palkintoja
 Tämän ajankohtaa en osaa sanoa, mutta ei tämäkään ruuhkahuipun aikaan.

Tällä kertaa paikalla oli kauppiaita, jotka eivät aiemmin ole olleet mukana, mutta joukkoomme mahtuu ja sulautuu mukavasti. Lisäksi jo tutuiksi käyneiden demoajien Jehkottaren ja Paperiliittimen lisäksi Tessi näytti eteisaulassa kalligrafian hienouksia.

Lisäksi olin jo aiemmin facebookissa huudellut, että kestokassit mukaan ja mielestäni kivoin kassi palkitaan...
Yksimielinen raati; Minä ja onnettarena toiminut Riitta, valitsimme tämän kassin ja palkinto oli tietysti näin pimeään aikaan sopiva heijastin, joka on omaa tuotantoani. Heijastimiiini voi tutustua täällä.

Olen myös tehnyt Kalenterimanialle oman heijastimen, jonka myynistä tilitetään KM:n yhdistyksen sivujen ylläpitoon 2€/myyty heijastin.

Seuraavien messujen aika on la 17.3.2018 klo11-16, paikkana sama Puistokulma, Vantaan Hiekkaharjussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.