lauantai 6. toukokuuta 2017

Käsityökortteli Kampissa

Enpä ole blogiin kirjoittanut vähään aikaan... muka kiire tai sit ei vaan mitään asiaa 😀
Olen edelleen aikas ihastunut tähän hallikauppiaan elämään, vaik eihän se mikään kultakaivos ole, mut työhuone, mihin tulee asiakkaita.
No mut koska olin luvannut olla mukana järjestämässä tämän kesän Kampin käsityökortteleita, niin tässä ensimmäinen päivä takana.
Olin Kampissa klo 6.55, ajelin perille busdilla ja ratikalla "uusi" mummokärryni lastattuna täyteen.
Sää oli mitä parhain, aurinko lämmitti hienosti aamusta saakka.
Tällä kertaa olimme päätyneet Näpertelytaivaan ja Mummon Wintti OY:n kanssa yhteistelttaan, koska Mummon Wintin ompelimo on putkiremontin takia juuri suljettu vähäksi aikaa ja mä en voinut olla paikan päällä myymässä. Milla toi siis meille teltan ja pöydät, mulla oli vain korut, kortit ja telineet. Hyvin suunniteltu ja ei mitään ylimääräistä, niin onnistui.
Olin Hakaniemen hallissa kaupalla itse myymässä klo 9-15, jonka jälkeen toki palasin takaisin Kamppiin.
Aamulla säntäilin ympäri Narinkkatoria takki liehuen, kun ohjeistin ihmisille heidän omat myyntipisteet. Narinkkatori pestään sen verran myöhään aamulla ja koska siihen ei saa piirtää, niin paikkoja on haastava merkitä etukäteen. Tänäänkin pesuauto saapui klo 7.20, jolloin ensimmäinen teltta oli jo nousemassa pystyyn.
Iltapäivällä haahuilin moikkailemassa kauppiaita ja kyselemässä kuulumisia. Olikin kiva nähdä porukkaa sitten viime syksyn. Mutta kuten aina, kello löi 18.00 ja tuli kiire pakata kimpsut ja kampsut kasaan. Mä olin valmis 18.07 ja niin kurvasin bussille, kotiin ja saunaan.
Kiitoksia tästä päivästä, niin asiakkaille kuin kolleegoillekin. 
Kesän seuraavat kortteli Kampissa on lyöty lukkoon. Merkkaa kalenteriisi:
To 15.6., to 13.7., ke 9.8. ja la 9.9. aina klo 10-18, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.