keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pitipäs sattua

Olen sairaana ja ainakaan tänään maksetut tilaukset ei lähde eteenpäin, pahoittelut tästä. Eilen maksetut vein postiin jo aamulla. 
Olen ollut kurkku karheana itsenäisyyspäivästä asti ja yskäkin on sitä luokkaa etten aina tiedä, että saanko henkeä välillä lainkaan. Eilen sitten nosti kuumeen, mikä on tietty ihan hyvä: meikä lepää siinä vaiheessa, kun on pakko. 
No aamulla läksin lääkäriin ja pääsin hoitajalle. Siitä olin hiukan käärmeissäni, mutta en jaksanut edes sanoa asiasta. Hoitaja otti pika-crp:n ja sanoi, että olithan sä tosissas kipeä, tulehdusarvo 40. Tähän totesin, että en mä turhan takia lähde tänne jonottamaan. 
Pääsin sitten lääkärille ja lipputulos oli poskiontelon tulehdus. Mun nenäkannu petti tässä kohtaa tai en vaan tarpeeksi usein sitä ehtinyt käyttämään. 
Pahin oli kuitenkin vielä edessä... 
Tulin kotiin ja hissistä oli viety nappulat, uskomaton älynvälähdys!!
Siis hissi toimii, kun sen tilaa omasta kerroksesta ja sillä pääsee alas, mutta ylös ei alhaalta päin. Tiedättekö, kun on kuumeessa, päätä särkee ja kaikki ylimääräinen ponnistelu saa yskimään keuhkot pihalle, niin meinas itku tulla, kun piti lähteä kiipeämään 5:en kerrokseen. Jos meillä olisi ollut joku kotona, olisin taatusti soittanut ja pyytänyt tilaamaan minut hissin kanssa ylös. 
Nyt käännän kylkeä ja nukun päiväunet. Joulu onneks tulee vähemmälläkin tohinalla ja tässä ehtii vielä tervehtyä ennen. 

4 kommenttia:

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.