sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Terveisiä Rakverestä, Virosta


Lähdettiin Riiviön kanssa torstaiaamuna lomalle... tarkoituksena vaan lomailla, ilman askarteluja ja ainoa paikka, mistä en ole tähän mennessä löytänyt juuri mitään askarteluun liittyvää on Viro. Tosin satamassa törmättiin jo lähtiessä Korttitarvikkeen Katriinaan.


Torstaiaamu oli kostea ja hiukan kylmä, laivan kannelta ei juuri maisemia kuvattu


Photobucket


Ilma lämpeni Tallinnaan päästyämme huomattavasti ja Tallinnasta matkasimme TT-matkojen bussilla Rakvereen Aqva Spa:n, jossa yövyimme yhden yön.


Photobucket Photobucket


Hotellia vastapäätä oli kampaaja ja Riiviön kanssa paineltiin sinne ekana kyselemään, että olisiko aikaa värille, raidoille ja leikkaukselle, molemmille siis ja löytyi heti. Värissä ja radoissa ei mitään vikaa, mutta aina päästään nauramaan näille kampauksille jälkeen päin... mulla on jakauskin väärällä puolella ja lakkaa niin paljon ettei hiukset heilu lainkaan.


PhotobucketPhotobucket


 


 Tästä suunnattiin Rakveren linnaan, joka oli hotellimme takana. Lämpöä oli tässä vaiheessa 30 astetta ja näiden rappujen juurella piti kaivaa Sisua ;-D


Photobucket


 Ylhäältä käsin raput näytti tältä, ylimpien puurappusten väli oli enemmän kuin mun jalkojen pituus.


Photobucket


Mutta itse linna näytti hienolta

Photobucket


ja toisesta suunnasta, härän juurelta


Photobucket


Rakvere on lihateollisuusaluetta ja heille lahjoitettu härkä on aika mittava tämän linnan laitamalla. Sarvien väli on 1,9m ja myös paljon suomalaisia yrityksiä ja yhdistyksiä oli listattu lahjoittajiin.


Photobucket


Tämän jälkeen olimmekin valmiita kylpylään uimaan ja unten maille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.