maanantai 13. elokuuta 2007

Mökkireissu


Oltiin mökillä nyt la-su. Lauantai oli todella kuuma päivä, että meillä hikeä pukkas koko ajan, mutta onneks järvi on siinä vieressä. Sieltä sai haettua viilennystä tarpeen mukaan.
Mamma laittoi mulle siellä permanentin ja siinä saunan terassilla istuin alusvaatteilla, kun toinen naapuri tuli käymään. Kävin sitten vaihtamassa uimapuvun päälle ja päässä oli pyyhetä ja huivia rullien päällä, kun toinenkin mökkinaapuri asteli pihaan. Kyllä olin taas edustavan näköinen, mutta kiharoitahan mä olinkin hakemassa.
Tässä väsyneet tytöt, huomatkaa Lilyn vaatetus, kun asteita oli 29 varjossa. Hänellä oli kylmä.

Lilystä ulkovessa oli kamala shokki ja sehän pelkää pimeää ja ötököitä. La iltana Horation jälkeen ilmoitin meneväni vessaan, että kuka lähtee mukaan. Jopa meidän Riiivöllä on välillä pimeällä vaikeuksia käydä pihan perällä. Riiviöllä oli vielä taskulamppu, vaikka meillä on myös pihavalot. Lily piti myös Riiviötä kädestä koko matkan. Kun sitten Lily istui vessassa ja mä vilautin tyyliin 2 sekunttia valoa Riiviölle, että se näkee pestä kädet, niin Lily alkoi huutaa suoraa huutoa. Hiukan tuli kiire kääntää valo osoittamaan takaisin vessan lattiaan.
Meidän uimakassi on keltainen ja tunnetusti vaaleat kirkkaat värit kerää ötököitä itseensä ja olihan meidänkin kassin kyljessä jotain, kun se terassilla olli ollut koko yön. Lily oli laittamssa pyyhettään sinne, niin johan kassi lensi ja huuto alkoi taas.  Musta kyllä kesään kuuluu ne kärpäsetkin ja en ole tavannut mökkiä, missä ei välillä lentelisi kärpäsiä sisällä. Niitäkin se huitoi ja ulisi.
Täytyy myöntää, että tämän mä koin rasittavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.