Ilman tätä kakkua ei meille joulua tule....
Jo kertaalleen tämän ohjeen kirjoitin, mutta se katosi. Vika oli käyttäjässä... velipojan Mac ja mä ei oikein sovita yhteen ;-D
Gluteeniton Vironperän vieraskakku
3 dl maitoa
3 dl sokeria
4 dl Semper gluteeniton jauhoseos (karkea)
2-3 dl perunajauhoja
2 tl soodaa
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1,5 dl sulatettua rasvaa
1 dl omenasosetta/-hilloa
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään ja sitten lisäät maito, sulatettu rasva ja omenasose.
Tähän et tarvitse vatkainta.
Paista 180°C noin tunnin verran.
Kakku säilyy useamman päivän ja parhaimmillaan seuraavana päivänä. Säilytä viileässä.
Voit tehdä tämän myös vehnäjauhoilla, mutta jätä silloin perunajauhot pois ja käytä jauhoja vain 4 dl.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.