maanantai 31. elokuuta 2009

Raumalle...


Voitaneen tässä alkaa jo jännityksellä odottamaan Raumalle menoa... sinnehän on enää vajaa 2 viikkoa.


Itse olen näissä tapaamisissa ja muissa tapahtumisssa kiinnittänyt huomiota pariin seikkaan, jotka haluan tuoda julki.


Ensinnäkin järjestäjät uhraavat omaa aikaansa saadakseen kaiken pystyyn ja tapahtumalle on aina varattu tietty alkamis- ja loppumisajankohta. Kuitenkin meistä moni lähtee paikalta pois hyvin aikaisessa vaiheessa. 


Esim. askartelukirppiskellä oli ensimmäisen tunnin aikana ryysis, mutta sen jälkeen vain kourallinen kävijöitä kerrallaan. Ok, moni kyllä jonotti Sinellin puolella ja viihtyi pitkään. Kuitenkaan ei pois tarvitse lähteä, vaikka ostokset olisivatkin tehty. Voit hyvin alkaa juttelemaan ja tutustua muihin paikalla oleviin, koska ostosten lomassa se on lähes sula mahdottomuus, tiedän kyllä. Itse ainakin olisin halunnut jutella useamman ihmisen kanssa.


Siksi Rauman tapaamisessa minusta vaikuttaa hyvältä, että kaupat eivät ole koko aikaa auki vaan myös kauppiaille suodaan mahdollisuus tutustua paikalle tulleisiin. Varaathan koko päivän aikaa olla paikalla.


Edit. Mulla oli tässä jokin ajatuskatko, kun asia jäi kesken. Eli tarkoitin sitä tuolla koko päivän varaamisella, että silloin ehtii nähdä niin demoamiset kuin tehdä ostoksiakin ilman ryysistä, kun aikaa on eikä tarvitse kaikkea tehdä tunnissa tai kahdessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.