tiistai 25. elokuuta 2009

Leimasimia ennakkotilattavissa osa 2


Enää ei ennakkovarauksia oteta vastaan. Kiitos.


Vähimmäismäärä on saavutettu, joten leimasimet ovat varmasti tulossa. Kiitoksia tähän mennessä kaikille, mutta edelleen ennakkovarauksia saa jättää, koska aikaa on elokuun loppupuolelle!!


Jo Leksandissa muokattiin Stempelbodenin viimeksi julkaistua "klubipakettia" ja tehtiin siitä lähes pelkästään suomenkielinen.


Tämän kanssa toimitaan samoin kuin viimeksi: Tämä tarjous on A5 kokoisesta arkista, joita on otettava vähintään 50 kpl. Jos määrä ei tule täyteen, ei leimoja saada... laitathan siis sanaa eteenpäin.


Sitovia ennakkovarauksia voi tehdä 25.8. asti.


Ennakkotilaukset tulee lähettää sähköpostiin taavanainen at gmail piste com ja muistathan liittää osoitteesi mukaan.


Kommentteihin jätetty viesti EI OLE varaus!! Tulen huomioimaan vain sähköpostiin tulleet varaukset.


Arkin hinnaksi tulee 32e + postikulut Suomessa 1,10e. Leimoille tulee kpl-hintaa 2,46e. Maksu suoritetaan minulle syyskuun 2. päivään mennessä, mutta siitä tulen laittamaan jokaiselle meiliä erikseen. Älä siis maksa vielä mitään, vaikka tilinumeroni olisikin sinulla tallessa.


Tällä kertaa en nouda leimasimia itse, vaan ne tullaan lähettämään minulle postitse lokakuun alussa ja heti niiden saavuttua, postitan ne teille.


Uusi arkki näyttää siis tältä... yksinmyynti minulla ja näitä tehdään vain ennakkotilausten mukainen määrä eli jälkeen päin ei voi näitä saada.


Photobucket


Jään odottamaan, että leimat vihdoin lokakuun alkupuolella ovat täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.