lauantai 22. elokuuta 2009

Krymppis Espoon Entressessä


En ole koskaan käynyt Entressen Sinellin myymälässä ja kun tänään koko kauppakesuksessa tapahtui ja tapahtuma jatkuu myös huomiseen, päätin tänään käydä kurkkaamassa.


Myymälä on tosi upea. Se on avara, iso ja tavarat on hyvin esillä, mutta tila tekee sen mahdolliseksi. Takaosaan on myös tehty loistava iso alue kurssien pitämistä varten, jossa tänään oli ötökkä- ja krymppispajat.


Kuvia myymälästä, puolet tilasta on kuvaajan selän takanaLeimasin valikoimaa riittää...Myymälävastaava CaroEli kaikki saivat käydä tekemässä ötököitä piippurasseista Ushman ja Saagan kanssa ja kutistaa muovia joko kännykkäkoruisi tai magneeteiksi Amalia-tädin opastuksella.


Pupumagneetti a la UshmaKukkarintakoru a la UshmaJa Riiviön taidonnäyte... hämppis torahampaillaMenkääs vielä huomenna sunnuntaina ko 12-18 lastenne kanssa tekemään ötököitä tai kännykoruja. Samalla ehkä ehditte katsella jotain muuta...


Mä tyydyin tänään katselemaan vaan... ostoksia ;-D


Osan näistä ostin jo eilen Varistosta, mutta aleleimoja nämä, joista kaksi ylintä Ennistä.Ja normaalihintaisia VaristostaJa nyt jatkan täällä askarteluhuoneessani, jonne mut on "väkisin" suljettu täksi iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.