maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kukkakortin ohje


Tällä kortilla osallistuin vierailevan DT-ominaisuudessa Jehkottaren CardChallengeen ja samalla se toimi Sinellin mallikorttina nyt Taitopäivillä ja jokusen niitä sainkin 4 päivän aikana valmiiksi... sen lisäksi että niitä matkasi kaupiaiden mukana ympäri Suomea.


Lupasin tehdä tästä kuvallisen ohjeen eli kerran vielä... ;-D


Tarvikkeet:


VersaMark - väritön hitaasti kuivuva muste
Distress Ink - nopeasti kuivuva, vesiliukoinen muste
Kohojauhe - kirkas
Inkadinkadon leimasinsetti Nostalgia
Perfect pearls - sunflower sparkle
korukolmio
säiliösivellin
minimister- pieni sumutinpullo
kuumailmapuhallin
craft sheet -teflon alusta
akvarellipaperia

Photobucket


Ensin leimataan kukat VersaMark -musteella, jotta voidaan hyödyntää valkoinen paperi.


Photobucket


Päälle levitetään kirkasta kohojauhetta reilusti, sitähän ei käytetä kuin sen verran, mikä jää kukkiin kiinni.


Photobucket


Sulata kohojauhe kuumailmapuhaltimen kanssa, jotta kukista tulee pysyviä.


Laita Distress Ink:ä teflon alustalle, ja suihkuta päälle joko pelkkää vettä tai Perfect pearlsilla maustettua mallia. Eli kimaltelevan veden saat laittamalla suihkepulloon vettä kaksi kolmasosaa ja perfect pearlsia hippunen... ehkä kahdeksas osa teelusikasta ja SEKOITA HYVIN. Suihkepullon putki ottaa pohjaan kiinni ja jauhe valuu pohjaan. Eli jos et ole sekoittanut hyvin, tukkiutuu suihkepullosi ja se saattaa hajota. Korukolmion avulla on perfect pearlisn laittaminen pieneen suihkepulloon helppoa.


Muste ja kultasuihke teflon alustalla näyttää tältä. Edit. Teflon alustaa saa Sinellistä ja Finnstamperilat. Vastaavaa ikileivinpaperia myy Claes Ohlson ja ihan enkaksi testaamiseksi sopii vaikka tinapaperi.


Photobucket


Laita paperi kukkapuoli alaspäin teflonalustalle ja paina se kokonaan alustaan kiinni.


Photobucket


Jos väriä ei tullut kaikkien kukkien ympärille, voit painaa paperin uudestaan alustaan. kuivaa paperi kuumailmapuhaltimella sen verran, että se suoristuu. Ei siis täysin kuivaksi.


Photobucket


Kuivaa paperiin vesipisarat ja pyyhi kukkien päältä väri pois, jotta ne ovat valkoisia. Jos käytit kultasuiketta, voit nähdä värin taustassa tässä vaiheessa.


Korukolmioon kuitenkin jäi Perfect pearlsia ja eihän se mene hukkaan, kun otat säiliösiveltimellä jauhetta ja tuputat kukkien keskustoihin.


Photobucket


Ja näitä voi sitten tehdä vaikka kuinka paljon...  niin menee Onnea, kuin kiitos tai miksei kutsunakin. Kukan voit vaihtaa esim perhoseksi, kiekuraksi, vain mielikuvitus rajana.


Tässä mun saalis lauantailta... tuon Onnea olen leimannut VersaFinen musteella, joka on vedenkestävä. Eli jos paperi on vielä hiukan kostea, niin saat leviämättömän tekstin käyttäessäsi VersaFinea.


Photobucket


Valmis korttini näyttää tältä


Photobucket


Lisää ohjeita löydät kategoriasta Välineet ja ohjeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.