maanantai 14. syyskuuta 2009

Rauman tapaaminen


Riiviön kanssa mentiin ensin Jehkolle kotiin... me oltiin melkein 2 tuntia etuajassa, vaikka olin pysähtynyt tämän Biolanin turvetalon eteen ihan vaan kuvaa varten Hiukan harmittaa, ettei jarruja löytynyt sitten Rauman kaupungin terevtulotoivotuksen kohdalla... Ol gu kotonas, joka jäi jo kesällä kuvaamatta. Edit. Virhe kyltissä, mut mähän en osaakkaan raumankieltä ;-D


Ol niingon gotonas, mut älä kus rapuil


Ehdin hetkeksi heittää selälleen sohvalle... olihan tavaroiden ja pöytien kantamiset vasta edessä. Päätettiin kuitenkin mennä ajoissa paikalle ja alkaa jo kantamaan keittiöön kahvion tarvikkeita ja siirtelemään pöytiä Jehkon kaavion mukaan.


Avuksi tuli pian Karita, Sari, Calle, Riituli, Tintti, Pihku, Maaret, Annika ja Minna K. Kiitokset minunkin puolestani avusta.


Illalla saatiinkin tavarat kivasti valmiiksi ja keittiössäkin perunat ja porkkanat kuorittua keittoa varten. Sunnuntaina oli siis keittoa tarjolla, koska edessä oleva päivä oli pitkä. Riiviö, minä ja Sinisiiven Tepa yövyttiin Jehkolla.


Su aamuna äkkiä suihkun jälkeen keittoja keittämään ja vähän aikaa jäi ihan vaan odotella, että kohta ne muut tulee. Yllättäin kamera oli mukana, jopa vara patterit ja tyhjä iso muistikortti ja sitten kuvat olivat tässä ;-DEli kauppiaat oli hallin reunoilla ja askartelijat keskellä. Mä en omalle paikalleni ehtinyt mitään tekemään, mutta hetken levähdin kyllä ja Heli nappasi kuvan minusta ja Riiviöstä, taustalla on Tepa.Minusta päivä sujui hienosti ja tosi kiva huomata, että ihmiset eivät pitäneet kiirettä kotiin menon kanssa. Itse en ehtinyt juttelemaan kaikkien kanssa, mutta uusia ideoita ja kivoja vinkkejä pyöri ympärillä kuitenkin. Toivottavasti muutkin ottivat kaiken irti tapahtumasta. Shoppailussa taisin tehdä enkat... siis omalla kohdallani ;-D Mä tuhlasin kaikki 24e ja ikinä en näin vähän ole rahaa käyttänyt, mutta oppia ikä kaikki. En kuvaa ostoksiani, kun ne olivat vain paperia Taitomannista.


Ja jäi harmittamaan se arvonta, joka piti suorittaa Leimailutaivaan nimissä, eli leimattu kohta jäi jaettaviin mainoksiin, mutta onneksi vielä ehdin tilanteen korjata. Eli arvottu voittaja on


Pammu


joka saa siis ilmaisen sisäänpääsyn Leimailutaivaaseen. Asiasta olen laittanut meiliä, onnittelut!!


Kotona oltiin Riiviön kanssa joskus klo 23 jälkeen ja heti maate. Tänä aamuna taas Sinelliin tyhjentämään pakettiauto, laskemaan kaikki tuotteet ja tekemään tilitys. Onneksi samaan aikaan sinne saapui 5 innokasta TET:läistä (poikia kaikki), jotka auttoivat minua tavaroiden kantamisessa ja laskemisessa. Selvisin siis huomattavasti nopeammin kuin olin ajatellut... ja ehdin käydä Helillä kääntymässä ennen kuin säntäsin postiin pakkaamaan ja lähettämään kaikki ennakkoon tilatut leimasimet. Eli leimasimet ovat matkalla, odottakaa huomenna postia ;-D


Erityiskiitoksen voisi antaa Klemmarikellarin (Olikohan se?) Mikolle, joka ainoana miehenä uskaltautui paikalle ja viihtyi koko ajan. Lisäksi hän ahkerana kantoi tavaroita autoille, mutta ei vain siitä syystä haluta, että tulet uudestaan mukaan.


Muita kirjoituksia aiheesta Jehkotar, tapahtuman blogiMinni75, Taina, Taru76 ja vielä varmaan muitakin, kun kaikki ehtivät postauksia tekemään.


Nyt mä menen sohvalle, koko viikonlopun ohjelmat on näkemättä ja haluan ehdottomasti testata noita Gelly roll -kyniä leimakuvien värittämisessä... jospa minäkin innostuisin tykkäämään niiden teosta, kun tähän asti se ei ole kovin innostanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.