lauantai 5. syyskuuta 2009

Kädentaitomessut takana


No niin vihdoin on kotiuduttu, ihan työstä tämä päivä kävikin, vaikka ihan vaan shoppauslinjalla olinkin. aamulla startattiin Riiviön kanssa hieman puoli yhdeksän jälkeen, koska piti hakea käteistä ostarilta.


Marikan kanssa oltiin sovittu treffit Helmiliinan osastolle ensin, kun mä kävin tietty ihan ekana moikkaamassa Sinellin tytöt. Marikan ja Riiviön kanssa kierrettiin kaikki mahdolliset helmiä myyvät pisteet ja jos en aivan väärässä ole, niin niitä oli ainakin 6 tai 7 kpl. Korttitarvikkeita myyviä taas oli vaan Sinelli ja Charlotta eli Askarelli.


Mun helmiostot...


HelmiliinaEn muista kauppaa, mutta Marikan kanssa ostettiin puoliksi.OmakoruHelmiharakka, nuo lilat on RiiviönOvaalit sain Marikalta lahjaksi tiikerinsilmiä ja sitten piti ostaa pyöreitä tiikerinsilmiä, että saan korun aikaan, kun ei ollut toisiinsa sopivia helmiä varastossa.Ja Charlotassa oli hauska heijastin idea...Tästä jatkoin kaupungille shoppaamaan, jossa odottelin Riiviön kotiin lähtöä. Kiitoksia vaan kaikista terveisistä, kyllä ne tuli perille, vaikka nimet eivät olleet tiedossa. Kasvot oli kuulemma kuitenkin tuttuja ,-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.