maanantai 7. syyskuuta 2009

12 x 12" Skräppipapereita leimaamalla


Tulevana lauantaina on Variston Sinellissä Skräppitapahtuma ja mä lupasin sinne muutaman paperin leimailla malliksi... Viime aikoina olen vaan tehnyt niin paljon koruja, että tuntui alkuun vaikealta tarttua taas musteisiin ja ideat oli ihan karkuteillä, varsinkin kun en skräppääjä ole.


Tässä kuitenkin pari minun tekemää pohjaa... toivottavasti näihin löytyy joskus kuvatkin, että saan valmiit leiskat aikaan.Olen käyttänyt tässä musteena VersaMagicin valkoista ja alla olevaan kuvaan lisännyt vielä Gelly rollin valkoista kynää ja Star dust kimalleliimaa. Kimalleliima on vielä kuvatessa märkää, joten se näyttää hieman epämääräiseltä. Leimasimet on Inkadinkadon kirkkaita: 198401 Christmas in New York ja 198397 Snowflakes a-plenty
Kun kaikki tietää etten ole kissaihmisiä, mutta en varsinaisesti tunnuntaudu koiraihmiseksikään, vaikka tähän koiramaiseen paperiin päädyinkin.Leimasimet Inkadinkadon koirasetistä nro 102579 ja musteina... VersaMagic Jumbo java, VersaFinen Onyx black, Mementon Desert sand ja Distress inkin Walnut stain.
Ja viimeisenä oma suosikkini näin syksyä ajatellen...Tämä leimasin Inkadinkadon 102358  Foliage trails-setistä ja musteena VersaMagic Tea leaves, jonka päällä kirkasta kohojauhetta. Raidat tehty Distress inkeillä: Shabby shutter, Dried marigold ja tea dye. Tämän paperin koko on muista poiketen 8 x 8" ja reunoihin vielä laitettu korostukseksi VersaMagicin Jumbo javaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.