perjantai 13. maaliskuuta 2009

Valmistelut loppu suoralla


No niin, vielä tämän päiväinen rutistus edessä ja homma alkaakin olla sunnuntain Leimailutaivasta varten kasassa. Päivittelin sivulle parit uudet jutut äskettäin. Kiitoksia kaverit, että kunnioititte toivettani pitää puhelinlinjat vapaina, olen ollut eilen varsin ahkera.


Kaikki ennakkotilaukset ovat saapuneet, vaikka vielä eilen hiukan jännitin, että ehtiikö viimeinen paketti perille ajoissa, mutta sekin on onneksi saapunut. Älkää kuitenkaan hoppuilko niiden kanssa... sunnuntai koittaa yllättävän pian ;-D Lisäksi ehdimme saada vielä yhden sponsorinkin mukaan ja tämän päivän posti ei ole edes saapunut vielä. Vieläköhän mahtuu yllätyksiä joukkoon...


Ja miksi eilen ja toissapäivänä oli niin kiirettä... siis pakettien noutamisen ja vastaanottamisen lisäksi, pienten teille varattujen yllätysten... Aina on aikaa leipoa kakkua tai kaveria autoin hädässä, kun gluteenitonta tarjottavaa piti olla eli Gluteeniton Britakakku. Tämä on todella hyvää, vaikka ehkä ei näytä päältä päin siltä ;-D ja nopea tehdä.


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.