tiistai 22. toukokuuta 2007

Vaihto-oppilaita tulee taas...



Oletko koskaan ajatellut, että ottaisit vaihto-oppilaan? Syksyllä tulee vaihtareita taas ja heille kaivataan isäntäperheitä. AFS kaipaa isäntäperheeksi innostuvia, heidän sivuiltaan voit lukea asiasta enemmän.

Maailma kylässä -festarit on 26.-27.05. Kaisaniemessä, jossa pääsisit suoraan juttelemaan jo isäntäperheinä toimineiden, entisten vaihtareiden ja muiden vapaa-ehtoisten kanssa.

Meillähän on ollut syksyllä 2005 vaihto-oppilas Italiasta ja Nikystä ehti 5 kk aikana tulla meille perheen jäsen. Niky kävi meitä viime joulukuussa katsomassa ja meidän pikkujouluntunnelmista voit lukea täältä.
Meillä oli Nikylle oma huone, mä jaoin omani Riiviön kanssa, mutta sekään ei ole välttämätöntä. Mä koin tämän lähinnä niin, että katoin vaan yhden lautasen lisää pöytään ja sen nyt teen aika usein muutenkin. Kokemuksena tämä on loistava, jota suosittelen lämpimästi.

Vaihtareitahan tulee monesta eri maasta ja heidän täällä olo aikansakin vaihtelee. Voi olla 1 kk-10 kk, että alkuunhan voi kokeilla lyhyttä aikaa ja pidentää sitä seuraavalla kerralla, jos siltä tuntuu.
Ajatelkaapas, että jos tänä vuonna teille tulisi vaihto-oppilas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.