sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Posti pistää vihaksi, jälleen

Perjantaina mulla oli postituspäivä, eli vein postiin ja hain sieltä myös. Meidän postimme sijaitsee ostarilla R-kioskissa, joten aina välillä asiamiesposteissa on tietämättömyydestä johtuvia virheitä, mutta nyt syyllinen on posti itse.
Olin lähettämässä asiakkaalleni hänen tilaamiaan tuotteita ja just nyt mulla ei ollut sopivaa pakettia, johon olisin tavarani pakannut. Käytän yleensä saamiani laatikoita aina lähettämiseen enkä osta sitä varten uusia laatikoita. Nytkin sitten jo mietin hankkivani postista sellaisen postiluukkuun mahtuvan laatikon ja lähettäväni tuotteet siinä, mutta kuinka ollakkaan, juuri silloin kolahti meidän ona postilaatikko ja lattialla lojui tarvitsemani laatikko. 

Äkkiä siis avasin saamani postin ja pakkasin tavarat sisään, teippasin kopiopaperin laatikon päälle peittääkseni omat osoitetietoni ja kirjoitin uudet ja ei kun matkaan.
R-kioskilla ensin laatikkoni punnittiin 104g ja sitten kaivettiin tämä postin taikamitta ja kuulen kuinka rouva tiskin takaa sanoo ettei mahdu luukusta, että pitää lähettää pakettina. Siis mitä?!!!? Onneksi olin todella hyvällä tuulella ja totesin vaan, että no mä pakkaan sen sitten uudelleen ja jäin odottamaan, että mulle haetaan saapunut paketti vielä.
Menin ulos, kaivoin lompakostani 2 kpl postimerkkejä ja sujautin laatikon kirjelootaan siihen R-kioskin ulkopuolelle ja hyvin mahtui. Kirjeen lähettäminen maksoi 2,40€, kun paketista olisi veloitettu 8,10€. Täytyy sanoa, että Postin lähetysmittari, tämä Taikamitta, on uusiutunut monessa paikassa ja miten heidän omat luukkulaatikotkaan eivät enää mahdu siitä sisään? Siis luukkulaatikko, joita myydään juuri, että ne mahtuvat luukusta, paksuus 2,7cm. Hiukan on rahastuksen makua...

6 kommenttia:

 1. Voi jumalauta, uskomatonta puuhaa kertakaikkiaan. Soitan postiin tosta kyllä

  VastaaPoista
 2. No niin, soittelin postiin ja mainitsin asiasta. Kyllä hän vakuutti että postin mitta on se 3cm paksuus, ja jos muut mitat on olleet sopivat niin ärrällä käyttivät sitten muuta kuin postin virallaista mittaa. Ilmeisesti olit Hakunilan ärrällä? Sinne kuulema ollaan yhteydessä.

  VastaaPoista
 3. No jopas jotakin, sähän innokas olet ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon innokas aina kun saa tehdä valituksen :D :D :D

   Poista
  2. Itelleni kävi vuos sit ärrällä niin, etten meinannu saada pakettia kelakortilla, vaikka se postissa käy. ei meinannu uskoo vaikka näytin netistä faktaa, sai tapella et sai viattoman paketin. No postista sit soittivat sinnekin ettei ne voi ohittaa postin käytäntöjä. Ärrät haalii niin paljon hommia etteivät tiiä itekään mitä kaikkee sielt saa

   Poista
  3. siis kuvallisella kelakortilla

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.