perjantai 26. joulukuuta 2014

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta peruttu!

Ollaan totuttu kuulemaan paljon huonoja uutisia, joten yksi lisää tässä vuoden loppumetreillä ei ehkä maata kaada, mutta tosiasia on se, että seuraavaa, maaliskuulle varattua Leimailutaivas ja Helmiplaneetta® -messuja ei järjestetä.
Pari edellistä kertaa on jo ollut kauppiaille pettymyksiä ja nyt en ole saanut tarpeeksi kauppiaita mukaan, joten on syytä perua koko tapahtuma. Tänään on se päivä, kun oli mun viimeinen mahdollisuus perua hallin vuokraus ilman kuluja, joten olen sen nyt tehnyt. Halli on iso, jotta me kaikki sinne mahduttaisiin hyvin ja siksi se myös maksaa. Ja vaikka meillä onkin hurjan kivaa tapahtumassa onkin ollut, niin en lähde jo valmiiksi tekemään miinusmerkkistä tiliä itselleni. 
Ajattelin myös, että olisin vaihtanut pienempään paikkaan, mutta koko syksy on kiivaasti jaettu mainoksia, jossa on päivämäärä ja paikka kerrottu, joten en myöskään haluaisi saada negatiivista palautetta siitä kuinka osa asiakkaista on väärässä paikassa väärään aikaan. 
Joten nyt toivonkin, hyvät ystävät, että jaatte tietoa facessa, blogeissanne jne, että maaliskuun messut on peruttu.
Tottakai harmittaa, että tähän tilanteeseen on tultu, mutta sellaista sattuu.  

1 kommentti:

  1. No, olipa ikävä uutinen. Olen tätä Helmiplaneettaa pitänyt sellaisena omana juttuna, että joka kerta olen tullut enkä ole antanut minkään asian estää. Tietysti täytyy ottaa huomioon tämä aika eikä sille tietysti voi mitään. Vähän harmittaa! Mukavaahan siellä on ollut ja tutustunut uusiin ihmisiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.