sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hauskaa Joulua 2014!!

Tänään oli tämän vuoden 88. myyntipäivä erilaisissa myyntitapahtumissa ja se viimeinen, tätä olin jo odottanut ihan muutaman päivän tällä viikolla ;-D Koulusta joululomani aloitin jo viime viikolla, mutta armoton väsymys painaa.
Kulunut vuosi on ollut varsin mielenkiintoinen ja tapahtumarikas. On ollut viimaa ja sadetta, hellettä ja auringon paistetta, on käynyt varkaita ja on ollut onnistumisia. On ollut isoja messuja, on ollut pieniä myyjäisiä, mutta ennen kaikkea on ollut ihania asiakkaita ja kolleegoja, kaikkea laidasta laitaan.
Nyt hiljennymme Riiviön kanssa joulun viettoon, meinaan viettää jouluni Joulupatjalla...

"Joulupatja eli ohje kummottos viätetä hiano joulu:

Joulupatja o mu omakeksimä perinne, mink mää tahtoissin lanseerat niil ihmisil, ketkä tahto viättä lepojoulu.

Joulupatja tehrä nii, et jouluaattoaamun sänkyst raahata patja keskel olohuane lattia peittoines tyynyines päivines. Ympärs asetella ruakka (mitä ei ol itte tehty vaa myyjäisist ostettu taik jonku ahkeran jouluihmisen laittama), namei ja uussi kirjoi ja mitä muit paketei onka sattunu saama.

Siäl peito al sit maatta uuttevuatte saak, käännetä välil kirja sivui taik kylkke ja ojenella kätt kohren konvehtei. Viarai ei saa tul käymä, eikä itte kuulu käyrä missä.

Ei ol väli onk yksinäine, pariline taik perheline – joulupatja o joustava ratkaisu. Ko siit nousse, o niin kyllästyny makkamisse ja niin täys tyäntouhu ja toiminna ilo, et sitä riittä pitkäl kevässe." 

- Heli Laaksonen, SanamaijaMä tosin palaan töihin jo Etupäiviin mennessä 29.-31.12.
Silloin on Facebook-kansiossani löytöjä... kokeiluja, valikoimista poistuvia tai yksittäisiä kappaleita. Kansioon pääset tästä. Joten olkaahan kuulolla ;-D

4 kommenttia:

  1. Ihanaa joulunaikaa joulupatjalla :) Niin tiiviissä tahdissa olet tämän vuoden "lentänyt", että luvalla tai ilman, lepää ja nauti :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa Joulua!
    Hyviä lukuhetkiä joulupatjalle...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.