maanantai 24. maaliskuuta 2014

Puolihelmiä kaikkialle

Turun kädentaitomessuille startattiin neidin kanssa perjantaina iltapäivällä... Käytiin ensin laittamassa myyntipaikka valmiiksi ja sitten Klemmarikellariin yöpymään.
Klemmarikellari on katsastettu ja se on Jonnan värimaun mukaan valkoinen... hyvällä mallilla, mutta myös tekemistäkin riittää, hyllyt ovat vielä tyhjät jne.
Jonnan ja Mikon koti on kyllä todella kaunis. On taiten, hyvällä maulla sisutettu ja todellakin vintagea; niin Jonnaa. Kuvia en tietenkään toisen kotoa ottanut, meilläkään ei kuvata, mutta kivoja yksityiskohtia löytyi... heinäseipäät verhotankoina, pienet ensikengät (kenties Jonnan omat) lasikuvun alla olohuoneessa matkalaukkupinon päällä, eteisen nurkassa oli sukset ja luistimet sodan ajalta. Kuvitelkaa loput itse.
Ihan tyhjin käsin ei menty kyläänkään... Riiviö suorittaa opinnäytetyötään huomenna, tänään maanantaina oli esivalmistelupäivä. Jonnan herkkua on juustokakku ja neidin opinnäytetyötä pääsi siis loistokkaasti harjoittelemaan vielä kerran ennen itse koetta.
Vadelmamelba puuttuu tästä, mun moka, kun muistin meillä olevan vadelmia pakkasessa ja olin väärässä.
Mutta sitten asiaan... mä demoilin tahmakynää... niin pieni, edullinen ja tuiki tarpeellinen työväline. Meillä kaiilla varmasti löytyy pieniä koristeita, timantteja, puolihelmia, trasseja ja paljetteja, mutta tuleeko niitä käytettyä, kun ne pinseteistä kimpoilee pitkin ja poikin. Mutta ei hätää, tahmakynään tarttuu ja se toimii hyvänä työkaluna.
Tässä muutamia malleja, joita messujen aikana tein.
Messuilla näki aika paljon tuttuja kasvoja, mikä oli kiva. Aika monet messut tässä tietty on tullut vuosien myötä kierrettyä, joten vieruskaveritkin ovat tutuiksi tulleet, joten mikäs siinä oli viikonloppua viettää. Tuntuu, että työkavereita ne toiset kauppiaat ovat.
Mutta nyt seuraaviin koitoksiin valmistautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.