sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta takana

Jaahas, ette usko kuinka jäykkänä sitä on eilisen jäljiltä herännyt... vähän joka paikkaa särkee, sitä alkaa tulla vanhaksi.
En sitten kameraa muistanut ottaa mukaan, puhelin toimi kassakoneena, joten mun kuvat jäi ottamatta.
Tässä yksi kuva hallin omistajan ottamana... jossain vaiheessa päivää.
Jos sinulla on kuvia ja haluat ne Leimailutaivaan ja HElmiplaneetan facebook-sivuille näkyviin, niin laita mulle kuvat linkkeinä tulemaan taavanainen@gmail.com, niin mä lisäisilen ne kansioon. Tai jos olet tehnyt messuista juttua blogiin, niin kerro ihmeessä siitäkin.
Nanan nurkka
Taikalehti

Ohjelmasta:
 • Eilen kerättiin Hope-yhdistykselle lahjoituksena askartelutarvikkeita, jotka lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille. 
 • Huutokauppasimmeklo 15.30 2kpl Annan Rukon kaulakorua, joiden tuotto meni Uuden lastensairaalan hyväksi.   
 • Messuilla oli 2 loppuunmyytyä kurssia ennakkoon ilmoittatuneille
 • kortti- ja sormuspajat
 • paljon erilaisia työnäytöksiä kauppiaiden omilla pisteillä
 • arvonnat klo 13 ja 16
Hieno päivä kuitenkin takana ja nyt jo seuraavaa suunnitellaan ;-DMutta ennen kaikkea kiitos kaikille paikalle saapuneille kauppiaille, asiakkaille ja apulaisille. Ilman teitä ei olisi tapahtumaakaan ja nyt jo 5 vuotta takana, kukapa olisi uskonut sitä vuonna 2009?
Selailin vuoden 2009 Leimailutaivaan valokuvakansiotani, että mistäs kaikki oikein alkoi ja löysin tämän videon... 
Vietä hetki muistellen ekaa kertaa tai jos et ollut paikalla, niin fiilistele tunnelmaa...

Ekalla kerralla kauppiaina olivat Sinelli, Paperinauha, Craftica, Ökömökö, Paperikeiju, Askartelu Sinisiipi, Ihana, Stempelkeller ja TaavaNainen. Osa jo lopettaneita kauppiaita, mutta muutama on ollut mukana ihan alusta saakka, joka kerta.
Tapahtuma itsessään on kasvanut tästä jo huimasti ajan myötä ja Helmiplaneetta tullut siihen rinnalle, mutta ei pidä unohtaman mistä on lähdetty ja mitä kaikkea sen eteen on tehty. Mutta seuraavat messut ovat 6.9. Masalassa, merkkaa kalentriin ja nähdään siellä.

3 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kerran tapahtuman järjestämisestä! Itse olen ollut mukana joko asiakkaana/myyjänä melkeinpä joka kerta (yksi kerta on jäänyt väliin asiakkaana). Muistan vielä tuon ensimmäisen tapahtuman hyvin. Silloin meitä kauppiaita ei ollut vielä paljon ja varsinkaan niitä jotka olisivat tulleet tapahtumiin. Asiakasryysis oli ensimmäiset vuodet aika huikea! tämä varmasti johtui siitä, että tällaisia tapahtumia ei ollut aikaisemmin ollut. Tähän myös kiinnitin eilen huomiota, että mitään varsinaista ryysistä ei ollut missään, joka tietenkin asiakkaan kannalta on kiva kun saa suht helposti katsella tuotteita eikä tarvitse jonottaa myyntipöytään :). Tapahtumana leimailutaivas on hyvä: tapaa tuttuja, tutustuu uusiin ihmisiin, pääsee hiplailemaan tuotteita sekä saa/voi kysellä tuotteista jotka on kenties mietityttänyt verkkokaupassa. Ajankohtakin on hyvä: ei ole muita messuja samaan aikaan, lauantai on hyvä ja klo 11-17 on varmasti sekä asiakkaille että myyjille hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nana, myöskin paikka on kasvanut, että jos ensimmäisllä kerralla oli maksimi kävijämäärä 200 henkeä ja paikalla oli 134 kävijää, niin tuntuuhan se täydeltä. Toisella kerralla oli maksimi kävijäämärä 400 ja meitä oli 384. Oli pakko lähteä etsimään isompaa tilaa ja nyt hallille mahtuu 1500 kävijää, mutta kävijöitä, kauppiaat mukaan lukien, on vain kolmannes siitä.
   No, moni on ollut alusta asti mukana, mutta osa on jäänyt poiskin, uusia tullut tilalle ja kuulemma vielä joku miettii, että kyllä minäkin joku kaunis päivä... Osa ei ole koko tapahtumasta koskaan edes kuullut.

   Poista
 2. Enpä päässyt tuonne, vaikka olisin mieluusti tullut.
  Ehkäpä syksyllä....

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.