torstai 13. maaliskuuta 2014

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta lauantaina

Nyt on messuvalmistelut käynnissä lauantaille käynnissä, on pussitettu ja hinnoiteltu, on uutuuksia ja varaston täydennyksiä ja paljon muuta; lähinnä messutavaraa... pöytää, pöytäliinaa, banderollia, sähköjohtoa ja vaikka mitä.
Eteinen repeilee liitoksistaan, saas nähdä kuinka käy auton kanssa huomenna, kun painelen hallille laittamaan pöytiä valmiiksi... Onneksi Riiviöllä on ajokortti ja nyt autokin Papalta lainassa, että tarpeen mukaan saan oman autoni täyttää lattiasta kattoon ja talkooväki tulee toisella autolla perässä... ja lauantaiaamunakin kuormaan saadaan jotain, jos on vaikka unohtunut pakata ;-D

http://www.taavanainen.com/pages/leimailutaivas-ja-helmiplaneetta.php


Mutta kuinkas sinä olet valmistautunut messuille??

1. Oletko tehnyt ostoslistan?
  • Muistatko ihan varmasti, että mitkä kaikki musteet, suihkeet, jauheet, lukot, helmet, vaijerit, helmisilkit tms. löytyvät jo valikoimistasi vai kannattaisiko kirjoittaa vähän paperille tai puhelimeen ylös?
 2. Oletko nostanut käteistä mukaan?
  • Valitettavasti ihan kaikile kauppiaille ei korttimaksut käy, vaikka tässäkin on tapahtunut selvää parannusta, kiitos iZettlen.Lähin automaatti sijaitsee K-kaupalla noin 500m päässä hallilta.
3. Joko sinulla on sisäänpääsylippu?
  • Muistathan ottaa ennakkolippusi mukaan tai jos lippusi on vielä ostamatta, niin nopeuttaaksesi sisäänpääsyä, varaa tasaraha 8e valmiiksi. 
4. Takki, painavat ostokset....?
  • Hallilla on ilmainen narikka, jota valvoo pari riskiä kundia. Jätä takkisi naulaan ja jos ostoksesi alkavat painaa, niin kiikuta ne välillä autoosi tai jätä narikkaan henkilökunnan vahvittavaksi. 
5. Nälkä, jano?
  • LähiTapiola Sport Centerin oma kahvio huolehtii ruoka- ja juomapuolesta. 
Tervetuloa ja nähdään lauantaina!!
ps. enää kaksi yötä ;-D

1 kommentti:

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.