lauantai 23. marraskuuta 2013

Uusi hovikuski ja...

Pakko kertoa teille, että Riiviö on saanut ajokortin eilen. Hänellä oli kerrankin kiire messuille koulun jälkeen, koska autohan oli tietty mulla ;-D
Messujen jälkeen hän sitten toki sai ajaa autolla kotiin, mitä sitä jo kertaalleen rutattua autoa enää säästelemään... Ja niin kiire oli kummitädin luo ajella, että hyvä kun malttoi mut jättää kyydistä. 
No siinä sitten illan väänsin uusia pöllöheijastimia tälle päivälle, täytyyhän sitä tyttöpöllöjäkin olla... 
Nämä lisätään verkkokauppaan, kun ehdin. 
Lisäksi kuuntelin Mamman saarnan, että kuinka laskit sen jo nyt yksin ja pimeällä liikenteeseen jne.
No sitten saapui jo Pedro kotiin ja muakin alkoi väsyttämään ja soittelin Riiviön perään, että joko mahtais olla tulossa kotiin? Puhelimeen vastas sen toinen kummitäti (miten pitääkin kaikki kummit käydä läpi ;-D), että Riiviö vie hänet kotiin ja tulee sitten. No mä vastasin sit käyväni maate ja olin unessa ennen kuin pää koski tyynyyn. Mulla on siis loistava ja nopea tyyli nukahtaa.
Ja niin reilun vartin päästä soi puhelin... Neitihän se siellä ja ongelma saada auto peruutettua meidän ahtaaseen parkkihallin parkkiin; syynä mun farmariauto, jossa on pakettiauton akseliväli eli ei ihan pieneen rakoon tottumattomalta kuskilta mene. Yritä siinä sit puoli unessa antaa ohjeita, että mitä pitää näkyä mistäkin peilistä ja kuinka paljon väännät rattia jne. 
Oli se siellä ruudussa kuitenkin aamulla niin kuin piti, eikä tankkikaan ihan tyhjä ollut. Ja messuilla sitten se kolmas ja viimeinen kummitäti tuli kuoharipullon kanssa, että tätähän on syytä juhlia. 
Kummisetä on ainoa, joka on ilmoittanut ettei sitten jatkossa uskalla ulkona liikkua... Tosin mä epäilen, että eiköhän se kohta ole kyytiä vailla. 
Mutta näihin tunnelmiin ja taas aamulla ajo herroiksi viimeiseen messupäivään. 

3 kommenttia:

  1. Onnea Riiviölle kortista :) Hän on selvästi todella hyvä kuski, koska sai auton ruutuun kolhimatta :)

    VastaaPoista
  2. Ai kun olikin kiva juttu :-) Minähän olisin sinun autosi kanssa ihan ihmeissäni....ei kyl kääntyis mihinkään :-(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.