sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tampereen messuilta

Perjantaina läksin kohti Tamperetta klo 5.55, tarkoituksena viedä ensin erään asiakkaan tavarat perille, käydä tukussa ja ehtiä Messuilemaan klo 9 alkaen... Oltiin sitten myöhässä 10 min, mutta ehdin kuitenkin ennen messujen alkamista jakaa myös painotuoreet Leimailutaivaan ja Helmiplaneetan mainokset ja sitten pääsin kiertämään ja katsomaan vaihteeksi asiakkaan ominaisuudessa, että mitä kaikkea messuilla oli tarjolla.
Tuttuja oli kiva nähdä ja moikkailla, lisäksi yritin bongata mahdollisimman monta Suomen käsityöyrittäjää, mutta yksi päivä messuilla ei vaan riitä. Tykkäsin kyllä, kun C-halliin oli kerätty monia askartelukauppiaita lähekkäin, että ne tuli kaikki käytyä läpi. 
Kävin myös katsomassa päälavalla, kun Tami avasi messut ja ostin Suville Don Tami-kirjan
Sitten sainkin komennon demoilemaan, että saatiin Klemmarikellarin asiakkaat nopsaan palveltua; minä neuvoin ja Jonna ja Mikko hoitivat rahastuksen.
Tämä kuva otettu pahimman hulinan hälvettyä, mutta olihan kiva hämmästyttää asiakkaita eri firman tiskin takaa, moni oli haeskellut minua Sinelliltä.
Päivän päätteeksi käytiin vielä Jonnan ja Mikon kanssa syömässä Pancho Villassa
Ja sitten kotia kohti... Saavuin perille klo 22.45 ja suoraan maate. Aamulla piti herätä Sipooseen joulumyyjäisiin. 

5 kommenttia:

 1. Minäkin ehdin kierrellä etsimässä muita suomen käsityöyrittäjiin kuuluvia ja mielestäni vierailin Taavanaisenkin osastolla, mutta siellä oli kyllä aivan toisennäköinen rouva kuin näissä kuvissa. Taisi mennä minulta osasto sekaisin. Kiva kuitenkin lukea muidenkin messuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella ei minulla ollut omaa osastoa, olin vain asiakkaana, joka sitten bongattiin joukosta töhin pariksi tunniksi. Mutta mielelläni myös teen tuote-esittelyjä muille yrittäjille.

   Poista
 2. Siellä muuten oli joku osasto, jossa oli nimenä melkein "Taavanainen", mutta ei ihan. Bongasimme sen itsekin. Mutta nyt en millään muista, mikä firma kyseessä olikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli varmaan Naavalainen, joka on sukunimi, mutta TaavaNainen eroaa jo kirjoitusasullaan

   Poista
 3. Se oli Naavalainen, jonka mielsin TaavaNaiseksi. Kun en entuudestaan tuntenut kumpaakaan niin sekaisin meni. Tämän jälkeen kyllä teidät erotan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.