torstai 7. marraskuuta 2013

Mikä vko... mutta kohtahan se on jo ohi

Tämä kuluva viikko on ollut varsin ohjelman täyteinen, mutta onneksi helpottaa tämän päivän jälkeen.
Viikonloppuna oltiin Minnan kanssa Kotkassa...
Pöytää muokattiin moneen otteeseen, kun miten paljon voikin merkitä puuttuva 10 cm... Eli olimme varanneet paikan kokoa 2x2m ja perillä paikka olikin 1,9x1,8 m. Onneksi emme ottaneet telttaa ja omia pöytiä mukaan, koska emme olisi saanut runnottua niitä paikoilleen. 
Tässä ensimmäinen pöytä, josta jäi puuttumaan sen valmiiksi lasketun 10 cm takia mun heijastinteline.
Seuraavan päivän muutoksia emme kuvanneetkaan, mutta eräs vieruskaveri ei tullut ja saimme levittäytyä... Pöytää ei saanut käyttää, mutta ei sentään tarvinnut olla ihan kiinni toisissaan, vaan saimme kulkuvälit. 

Maanantaina vein autoni huoltoon, normi öljynvaihtoa jne. Sitten menin esittelemään koulumme osastolle iPadien hyötykäyttöä opiskelussa ja yrittämisessä Kulttuurikeskus Caisaan
Ja tiistaiaamuna tehtiin joulukortteja Marttojen kanssa ennen iltapäivän koulutunteja.
Eilen koko päivä koulua ja illalla paketoitiin joululahjoja Sinellissä... ja tässä samassa välissä Mikko pakertaa mulle uusia kotisivuja ja mä yritän keskittyä siihenkin, että mitä niihin tarvitaan ja yleensä laitetaan. Päivitykset ovat käynnissä, mutta muotoa täytyy vielä ehdottomasti muokata ennen kuin ne ovat varsinaisessa julkaisukunnossa. Eikä pidä unohtaman, että Helmiplaneetan ja Leimailutaivaan mainokset ovat kohta menossa painoon... Ja sinnekin pieniä muutoksia on tehty.
Ihanan erilaista toimintaa, mutta hyvin hektistä. Nyt vielä laittamaan viime kuun kuitit jonoon ja huomenna voikin jo vähän levätä, ainakin illalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.