tiistai 26. maaliskuuta 2013

Workshopit Birminghamissa

Messuilla oli tarjolla aika monta workshoppia/pajaa, joihin sai osallistua ilmaiseksi. Osallistujamäärät oli kuitenkin rajalliset, 8-10 kpl/paja, joten niihin piti tyyliin juosta heti ilmoittautumaan, jos halusi mahtua mukaan.
Me osallistuttiin ensin Pebeon maalipajaan... ja kaikki tekivät kilpikonnan. Täytyy sanoa, etten ihan niin paksuja ääriviivoja tehnyt, kuin olisi pitänyt ja siksi maalit valuivat yli rajojen. Lisäksi kilpaikonnan kuivumisaika oli pitkä... me muistettiin hakea nämä mukaan vasta seuraavana päivänä.
Tämän jälkeen osallistuimme Debbi Mooren pajaan... korttipohja on todella iso tai itse ainakin koin tämän taitetun A4 koon liian isoksi. Heillä oli myynnissä tällaisia valmiiksi nuutattuja korttipohjia ja kuvat tähän löytyy Debbin lehdestä.
ja viimeinen perjantaipäivän paja oli WOW!!
Tässä vielä lähikuvaa hameesta
Lauantaina säntäsimme ensin Pergamanopajaan ja heillä oli siinä jännä tapa jakaa pajapaikkoja... antoivat lapun käteen, mutta jos ehdit istua, niin paikka olis siinä eli loppujen lopuksi pajaan osallistujia oli enemmän kuin paikkoja. Tein pienen kassin
Tämäkin taas kokoa taitettua A4
ja Graphic 45:n pajaan olimme saaneet varattua ajat jo edellisenä päivänä, siihen mahtuikin vain 3 osallistuja kerrallaan. Minna, Kati ja Piia kävivät ensin ja minä varasin oman ajan itselleni ja Riiviölle. Kävi kuitenkin niin, että Riiviön polvessa oleva vanha sotavamma alkoi taas oikutella, joten hän ei voinutkaan osallistua messuille enää lauantaina. No, Lintsi tuli meitä moikkaamaan ja osallistuttiin sitten Lintsin kanssa tähän pajaan tagit tehden
Näistä pajoista eniten mun juttu oli WOW!! ja Graphic 45, mutta ehdottomasti oli kiva käydä kaikki läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.