sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta takana

Ensinnäkin kiitoksia kaikille messuille eilen saapuneille, ei ole messuja, jos ei ole asiakkaita ja mielestäni aivan ihana päivä, joskin rankka, takana taas. Ihan peräti kaksi kuvaa sitten eilen muistin paikalta ottaa, joten  odottelemme, että josko joku muu olisi ollut hiukan ahkerampi kuvien ottamisen kanssa...
Tässä minun myyntipisteeni heti siinä oven suussa ja yleiskuvaa siitä eteenpäin tai siis toisinpäin ;-D
Meitä oli paikan päällä kaiken kaikkiaan 506 henkilöä... tähän on laskettu myös kauppiaat apulaisineen, askartelijoitahan me kaikki tyynni.
Kiitän kaikkia paikalle saapuneita ja vieraskirjaa täyttäneitä. Illalla roiskaistiin vaan kaikki mun tavarat meille kotiin, (näkisittepä mun eteisen ja ne Ikean siniset kassit ,-D) ja sitten vein apulaiseni syömään. Sen jälkeen tulin kotiin ja kävin vieraskirjan kanssa maate. Vaikka kuinka väsytti, en malttanut olla lukematta jättämiänne kommentteja. Yritän ottaa risuista opikseni, vaikkakin täytyy sanoa, että ihan kaikkia en varmaan koskaan voi miellyttää. Kiitän myös saamistani ruusuista, niiden voimalla jaksaa taas ajatella seuraavaa, mutta nyt ei buukkailla uusia päivämääriä ainakaan viikkoon...
Nyt menen purkamaan kasseja, että Riiviölläkin on jotain toiveita päästä tänään omasta huoneestaan ulos ja että löytäisin omat ostokseni.

Edit.
Kuvia ainakin täällä ZirkonellaKotkotin
Lisäksi tässä päivänsankari

4 kommenttia:

 1. Kyllä mua harmittaa ,että en päässyt messuilemaan, vaikka ensin niin tuumailin! Mutta ehkä ensikerralla.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä jotenkin erityisen hauskaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos jälleen kerran Leimailutaivaan järjestämisestä. Paikka on passeli tehdä mukavia ostoksia ja ennenkaikkea paikka, jossa on mukava tavata samanhenkistä askartelevaa porukkaa. Vaikka en vieraskirjaaasi mukamas muilta touhuiltani ehtinyt täyttämään, vaikka olisinkin, niin risuja et minulta olisi saanut, pelkkiä ruusuja :)
  Ruusuja lähetän nuorelle miehenalulle, joka vastasi narikan toimivuudesta, sain erinomaista palvelua. Poislähtiessäni auttoi jopa takinkin päälleni laittamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän Mikolle terveisesi, hän sentään ekaa kertaa oli mukana.
   Kiva kuulla kuitenkin, että olet viihtynyt muutenkin ;-D

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.