maanantai 19. marraskuuta 2012

Tampereen messuviikonloppu takana

Niin taas on Tampereen kädentaitomessuviikonloppu takana, aina yhtä mukavaa, kiireistä ja kuitenkin myös rankkaa. Kivaa on minusta se innokas surina ympärillä ja odotukset, että mitä kivaa löytyy tällä kertaa ja silti myös vastuu työstä, jota sinne on lähtenyt tekemään. Minulla takana nyt 3 messuviikonloppua, jotka olivat osa marraskuun työharjoitteluani koulua varten, opettajani kävi eilen messuilla katsastamassa tilanteen... odottelen arvosanaa sitten joulukuun puolella, kun palautteet on annettu ja palattu kouluun.
Minun työpisteeni oli C-hallissa aika keskeisellä paikalla, tuttuun vihreään Sinellin sävyyn.
 ja tässä vielä koulusta lainaan saadun iPadini kanssa
ja viikonlopun demoilut olivat tehty Distressin talvivärisetillä, pohjaan vihreää ja punaista, nuotit leimasin harmaalla ja päälle tinan väristä Perfect pearlsia ja sitten vielä Versafinella teksti ja kuviot.
Tuosta iPadista pitää vielä kertomani, että se pelasti sitte loppujen lopuksi Riiviön päivän... lauanataina alkoi HIFK-TPS ottelu klo 16 ja messuja oli jäljellä vielä 2 tuntia. Neiti istui Sinellin osaston lattialla kuulokkeet korvilla ja katsoi iPadistä ottelua Urhotv:ltä. Oli kuulemma hiukan vaikeaa, kun ei saanut huutaa ja ottelu kuitenkin voitetiin 2-0, mutta pääasia, kun sai nähdä koko ottelun... tai ekasta erästä meni ehkä 10 min, kun yhtyedet pätkivät.
Kovin paljon en ehtinyt itse kiertelemään katselemassa paikkoja, mutta jotain sentään minäkin löysin.
Rosette on Sinellistä, jouluiset leimat Klemmarikellarista
Tämä leimasin on Sinisiivestä, taisi olla viimeinen Nea-Idean valmistama...
Ei jouluuiset leimat on Klemmarikellarista, Jonna oli ottanut Movemberit huomioon...
Ja nyt arki alkaa taas... joulukorttien vääntöä urakalla.

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä kivat messut! Me käväistiin Sinellin osastolla, kun en ollut just paikalla, mutta ihasteltiin noita pöydällä olleita kortteja ja niiden innoittamana lähti ostoksiin mukaan juurikin nuo Distress inkin talvivärit ja joululeimasin! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja leimoja ja kortteja , (: kauniita ovat (:

    VastaaPoista
  3. minäpä jopa näin,kun teit nuo kortit ja ihailin sun taitojasi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.