torstai 22. marraskuuta 2012

Kokille kortti

Riiviö tuntuu hokevan kokoajan oikeesti... ainakin tästä on hänen työharjoittelupaikan pomo huomauttanut, joskaan ei negatiivisessa mielessä ;-D
Neiti sitten halusi tehdä kortin Simolle, että oikeesti nyt mä lähden. Kun tulin illalla kotiin kkurssin pidosta, ei kortti ollut valmis, johtuen siitä, että kuulemma kaikki tarvikkeet olivat minulla mukana. No, jos on käynyt miellä, voi arvata ettei mun ihan kaikki tavarat farmariin mahdu, vaikka se reilun kokoinen auto onkin. Mutta olin jättänyt illallakin musteet, leimat, paperileikkurit jne autoon, jotta selviän hiukan helpommalla tänään kurssille lähtiessäni taas.
Musteita löytyi kyllä, mutta tosiaan, kylläpäs tunsin itsekin outoutta, kun piti kaivaa viivotin ja askarteluveitsi esiin, että sain pohjapapereista oikean kokoiset... kyllä oikeat työvälineet helpottaa elämää suunnattomasti.
Pidättäydyin jälleen tässä simppelissä tyylissäni, en siis kärsi valkoisen paperin syndroomasta ;-D

6 kommenttia:

 1. Ja oikeesti kiva kortti, siellä on mukana kaikki tarpeelliset härpäkkeetkin ;-D

  VastaaPoista
 2. Tätä oli myös hauska tehdä, harmi etten saanut olla kärpäsenä katossa ;-D

  VastaaPoista
 3. Onkos tuo taustan paperi itse leimattu vai hankittu valmiina jostain? Jos valmiina niin mistähän mahdollisesti? :) Osaisi hiukan metsästää. Niin ja saako kuvaa lainata ostoilmoitukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Koko kortti on leimattu, harvoin käytän valmiita kuivopapereita. Mielellään ei lainata kuvaa ostoilmoituksiin.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.