sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Messuviikonloppu takana

Olen aloittanut Marraskuun messuviikonloput... eli takana nyt Lahden Kätevä- ja Tekevämessut, joilla olin Sinellin osastolla esittelemässä Bigshotia... tai siis minulla oli Vagabond ja asiakkaat pääsivät veivaamaan Bigshotilla. En tämän käteni kanssa olisikaan kyennyt koko viikonloppua veivaamaan, mutta napin painaminen onnistui kyllä.
Paikalla oli tosi kivasti väkeä, mutta suurimmaksi osaksi tarjolla oli paperinarua ja lankoja... paperiaskartelukauppiaita oli Sinelli ja Charlotta. Helmikauppoja oli sitten jo vähän enemmän... Thuja Design, Helmiliina, Omakoru ja Helmien talo.
Pienenä vinkkinä mainittakoon, että Helmien talo avaa myymälän Lahteen 3.12.2012 Hämeenkatu 11:sta... kauppaa tulee pitämään Seba.
Itsekin ehdin hiukan pyörähtämään messuilla ja varsinkin Alice A:n osastolla viihdyin pitkään. Ihastuin vallan tähän paperinarukukkakoristeeseen, joka oli paneeliverhon päällä, josta sain ottaa kuvan.
Meille kotiin tämä ei sovi, mutta tämä on niin meidän Mamman näköinen juttu ettei tosikaan.
Ja kävin myös ihastelemassa Koulutuskeskus Salpauksen oppilaiden taidon näytteisiin. Jollen aivan väärin muista, niin he opiskelivat tarpeistonvalmistusta.
Kuvassa tehhdään tauluja, joihin kovetetaan puuvillakangasta puuliima-liisteriseosella kaikki muodot. Tämä oli todella mielenkiintoista ja ihan kokeilemisen arvoinen juttu.
Nyt sitten nukkumaan ja vastaanottamaan taas seuraavan viikon haasteet ennen ensi viikonlopun messuja Helsingissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.